Çözüldü CS 1.6 hile açınca oyun yanıt vermiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Windows 10 kullanıyorum ve CS 1.6 ile ilgili hilelerde paylaşım yapıyorum. Bana Win 10 kullanıcılarının çoğu hileyi açınca oyun "yanıt vermiyor" hatası verdiğini söylemişti ama ben ciddiye almamıştım. Şimdi Win 10'a geçince aynı sorunu bende yaşamaya başladım. Başka işletim sistemlerinde çalışan bazı hileler bu işletim sisteminde bu hatayı veriyor. Kendi C#'tan kodladığım hilelerde de aynısı geçerli. Çözümü varsa söylerseniz sevinirim son postumda yazmıştım ama kimse cevap vermemişti.

Çözüm
Hileyi açtıktan sonra oyuna girince çöküyor dimi o zaman oyunu hilesiz aç grafikten software ise opengl yap bide öyle dene

Oyun zaten OpenGL'de. Hile kodlayan biriyim ben o kadar cahil değilim ama tavsiyen için yine de saol. Kodlama sorunu çözüldü programın .Net sürümünü yükseltince çalıştı. Diğer oyunlarda da büyük ihtimalle sorun öyledir. Konu kilit ADMIN!!
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Üye
8 HİZMET YILI
Hileyi açtıktan sonra oyuna girince çöküyor dimi o zaman oyunu hilesiz aç grafikten software ise opengl yap bide öyle dene

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI

Oyun zaten OpenGL'de. Hile kodlayan biriyim ben o kadar cahil değilim ama tavsiyen için yine de saol. Kodlama sorunu çözüldü programın .Net sürümünü yükseltince çalıştı. Diğer oyunlarda da büyük ihtimalle sorun öyledir. Konu kilit ADMIN!!

Çözüm
Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
hile kodlayan birisin ama net surumun yukseltmeyi yeni akil ettin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...