Alıyorum ⚡⚡CS 1.6 HİLE ARIYORUM (STEAM)⚡⚡

Üye
2 HİZMET YILI
Steam üzerinden cs 1.6 oynuyorum. Şuan güncel olarak çalışan bir hile lazım acil olarak. Varsa ücretli veya ücretsiz acil paylaşır mısınız . Teşekkürler.

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bu çaışır hocam dene ama virüs varmı bilmiyom

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
midnight'ın cs1.6 için hilesi var onu alabilirsin

Üye
Selam, dijital yeraltının eskimeyen sakinleri.

Eğer hala de_dust2'nin uzun kapısından AWP ile bakarken eski günleri özlüyorsanız, size o günlerden bir yankı getirdik. Ama bu yankı biraz... "modifiye" edildi.

HackerHub, sadece bir "hile" değil. Bu, nostaljiye ve skor tablolarının en tepesinde olmanın o tatlı kibrine yazılmış bir aşk mektubu.

NE SUNUYOR BU LANET OLASI ŞEY?

• Skor Sistemi: Sen AFK'yken bile o çalışır. Her 5 dakikada bir varlığını onurlandırır ve hesabına puan yazar. Çünkü neden olmasın?
  • Gerçek Zamanlı Sohbet Odası: Diğer operatörlerle strateji planla, kimin "cfg" kullandığını çekiştir veya sadece "rush B, no stop" yaz.
  • Gizli Menü: Bir düğme var... Ama o düğme, sabrını ve adanmışlığını ölçen birkaç basit adımdan sonra açılıyor. Acele etme, o seni bulur.
  • Güvenlik: VirusTotal'da çıkan birkaç uyarıyı da onur madalyası olarak kabul edin. VirusTotal Gibi Servisler DLL Inject İşlemlerini Virüs Olarak Algılıyor. Hangi Injectorü Denerseniz Deneyin.
İNDİRME LİNKİ:
[
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
]

ŞİFRE:
[123]

VIRUS TOTAL:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

KODUN ARKASINDAKİ HAYALETLER

Bu proje, üç aklın uykusuz gecelerinin bir ürünüdür. Hatalar için onları suçlayın, başarı için ise sadece başınızı sallayıp geçin. Onlar zaten başka bir protokolü kırmakla meşgul.

• Beyazkolye: DLL'e ruhunu üfleyen adam.
  • NurSultan: Formları konuşturan, butonları hizaya getiren büyücü.
  • FaTaLRhymeR37: Veritabanının labirentlerinde kaybolmayan kâhya.
İyi avlar. Unutmayın, bu sadece bir oyun... değil mi?