reisim önerebileceğin bi site varmı acaba ?Nette kaynıyor knk ufak araştırma ile çok rahat bulabilirsi
githublara bakmanı öneririm kaynak kodlarını bulabilirsinreisim önerebileceğin bi site varmı acaba ?
inşallah bulurum reisim bi bakayımgithublara bakmanı öneririm kaynak kodlarını bulabilirsin
reisim 1 2 yıl sonra tekrar sanala başladım ve bu benim için dezavantaj oldu bulabilmekte sıkıntı çekiyorum dünden beridir araştırıyorum ghala bulamadım yardımcı olacak varsa hile kodlarını bulmamda efsane olurGithub sitelerinde efsane kodlar ordan alıp yapabilirsin kolay gelsin.
zaten mh için kodlicam knka bi bulabilsem şu kodlarıBelirli yabancı sitelerden ve GitHub linklerinden bulabilirsin gayet hoş özellikler var yaptıktan sonra MH'e atarsan deneyebiliriz de kolay gelsin.
Tabiki neden olmasınprogramı yaptıktan sonra paylaşabilirsin test ederiz hem![]()
Tabiki neden olmasın![]()
Reisim Hileyi Kodladım Sadece Bi Kaç Eksik Var Bunlarında cfg Sini Bulduğmda Kodlicam Ve Paylaşıcam Amacım Sizlere İyi Hile sunmak İyi Akşamlarpaylaşabilirsin bence