Merhabalar 1 hafta kadar oldu bu işlerle uğraşmam, yani bunun uzun bir süreç olacağını biliyorum fakat bu 1 hafta içersinde AssaultCube ve Cube 2:Sauerbraten gibi oyunlarda (aimbot,esp,noclip,norecoil) gibi şeyler yapmayı başarabildim. bunun üzerine cs 1.6 ye bakıyım dedim yani botlarla oynarken hem botların hemde kendimin x,y,z canı takımı gibi şeyleri bulabiyorum fakat bunlar tahmin edilebileceği gibi online tarafta çalışmıyor bende bu yüzden bir servere girip tekrar float bir şekilde can değerimi aratmaya başladım fakat karşıma 140 tane sonuç çıktı ve bunların hepsi client.dll ve hw.dll den oluşuyordu. hepsini f5 leyerek herhangi bir offset benzeri değer aradım 40 tanesinde ebp+000000194 ve edi+00000000194 ü buldum yani burdaki 194 büyük ihtimalle entitylisteki can offseti olduğunu düşünüyorum. Sorun bunların 40 tane olması ve herbiri pointerscan de 100 tane sonuç çıkarması ve dll lerin çok farklı olması steam.dll voice dll den falan bilgi geliyor yani 194 ü bir filtre olarak kullanıyım dedim bu şeferde pointerscan boş geldi yani allah allah 194 gösterip nasıl boş değer gönderiyor onu anlayamadım. sonra bu ebp ve edi değerlerini hex olarak aratmaya karar verdim çünkü iki Cube oyununda burda bana bir .dll döndürmüstü ordan 178 in canı döndürdüğünü görüyordum fakat bunda .dll bir sonuç döndürmedi normal ebp benzeri bir değer döndürdü yani onlarada pointerscan yaptım onlardada benzer bir sonuç çıktı valla bu işin içinden çıkamadım. Bu işte bilgili arkadaşlar ne yapmamı ne önerir ve yahut hangi videoları izlemeliyim ?