Onaylı Üye
Merhaba arkadaşlar gerek bu forumda gerek yabancı forumlarda bir sürü hile aradım ama bulamamıştım lakin aramam nihayet sona erdi hem çalışan hem virüssüz bir hile bulmayı başardım! Hem de iki tane 
Hilenin özellikleri saymakla bitmez arkadaşlar bu yüzden birkaç foto atacağım ki bilginiz olsun!!
tek bir foto hile fazla belli olmuyor ama video da var yalnız yükleniyor biraz bekleyin acayip iyi
ya da 2 dklık video atam
Yalnız beyler malesef link yok kusura bakmayın! Sadece tanıtım eğer beğeni çok olursa linki veririm.
Yalnız bu sadece ilk hile ikinci hile de süper
He eğer senin hilene mi kaldık dword var diyorsanız onlar için cs nin modası geçti sanırım ama belki yapabilirler sizin için :
Sabırla bekleyin dediğim gibi eğer sevilirse yayınlayacağım
Sabırla videonun yüklenmesini bekleyin.
Hilenin özellikleri saymakla bitmez arkadaşlar bu yüzden birkaç foto atacağım ki bilginiz olsun!!
tek bir foto hile fazla belli olmuyor ama video da var yalnız yükleniyor biraz bekleyin acayip iyi
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
ya da 2 dklık video atam
Yalnız beyler malesef link yok kusura bakmayın! Sadece tanıtım eğer beğeni çok olursa linki veririm.
Yalnız bu sadece ilk hile ikinci hile de süper
He eğer senin hilene mi kaldık dword var diyorsanız onlar için cs nin modası geçti sanırım ama belki yapabilirler sizin için :
Sabırla bekleyin dediğim gibi eğer sevilirse yayınlayacağım
Sabırla videonun yüklenmesini bekleyin.