CS 2 External Glow hack (CS 2 Glow hilesi)

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
TR: İyi forumlar arkadaşlar bu gün cs de canım hile yapmak istedi bende Memory Hackerse girdim fakat araştırdım cs 2 hilesi bulamadım öyle 2 hazır offsetler ile bir tane hile yapmak istedim akşama kadar keyfini çıkarttım şimdi paylaşıyorum legit oynadığınız sürece ban yemezsiniz ben ne olur ne olmaz diye yeni hesap açtım belli etmeden oynayıp rekabetçiyi açtıktan sonra daha legit bir şekilde 1. günümü tamamladım ban yemedim siz genede bi boş hesapta deneyin çünkü paylaşılan hile detect olması çok yüksek bir ihtimal fakat biraz işe eğlence katıp her açılışta rastgele adla çalışan bir kod yazdım tahminimce en fazla 1-2 ay en az 1-2 hafta götürür diye umuyorum arada bir gelirsem güncellerim offsetleri her yeni paylaşımda konu altına up yazarım şimdi kurulum için direkt zipten çıkartın masaüstüne atın yönetici olmadan çalışıtırın zaten renk ayarı yaptıktan sonra istediğiniz gibi legit rage oynayın. çok tutarsa ileride esp aimbot eklerim.

EN: Good forums friends, I wanted to cheat in cs this day, so I entered the Memory Hackerse, but I couldn't find a cs 2 cheat, but I searched, I couldn't find a cs 2 cheat, so I wanted to cheat one with 2 ready-made offsets, I enjoyed it until the evening, now I'm sharing it now, as long as you play legit, you won't get banned, I opened a new account just in case, I opened a new account, I played without being obvious, and after opening the competitive, I completed my day 1 in a more legit way. I completed my day, I did not get banned, you still try it on an empty account because it is very likely that the shared cheat will be detected, but I added a little fun to the work and wrote a code that works with a random name at every startup, I guess I hope it will take at most 1-2 months and at least 1-2 weeks, I hope that if I come once in a while, I will update the offsets if I come, I will write up under the subject in every new post, now for installation, extract it directly from the zip, throw it to the desktop, run it without an administrator, play legit rage as you wish after setting the color anyway. If it's a hit, I'll add an esp aimbot in the future.

Adsız.png

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

TR NOT: Arkadaşlar bilerek kodları obfuscate etmedim yani şifrelemedim olurda reverse yaparsanız ya da c# kodlarını görüntüleyen programları kullanırsanız içinde virüs olmadığına ikna olabilirsiniz. Kullandıktan sonra yorumlarınızı yazın. Şifre: mh​

EN NOTE: Friends, I did not obfuscate the codes on purpose, that is, I did not encrypt them. If you do reverse or use programs that display c# codes, you can be convinced that there is no virus in it. Write your comments after use. Password: mh

Son düzenleme:
Onaylı Üye
ban yediriyorsa zaten esp aimbot eklemek için tutmasını beklemene gerek yok istersen ekle tadını çıkartalım

En Güvenilir Hile Marketi
Onaylı Üye
Sosyal
geliştirebilirsen gayet iyi ürün only esp olarak cuzi miktarlara satılabilir.

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Dostum emeğine sağlık ama link dosya sitesinden kaldırılmış. Yenileyebilirmisin.