Alıyorum CS 2 radar hilesi

Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
CS 2 sadece radar hilesi arıyorum. Güvenilir olan bir hile olsun. Aimbot vs. bunlara gerek yok. Minimum özellikli sağlam bir hile olsun istiyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
The Best Cheat Provider
Donator
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
midnight 2 hafta 150 tl iken sizinki 1 hafta150 tl. Daha bilindik ve daha uygun olanı tercih ederim açıkçası.
internal bir ürün kullanmak istiyorsanız size kalmış piyasadaki en ucuz kernel hilelerden biriyiz

Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
internal bir ürün kullanmak istiyorsanız size kalmış piyasadaki en ucuz kernel hilelerden biriyiz
KİMSE banlanmama garantisi veremez. Bu durumda vac ban olursa hesabıza kefiliz diyorsunuz. Tehlike varsa ikisinde de ikisinin birbirinden farkı yoktur.Ha bugn ha yarın sonuçya ban yenilecek

The Best Cheat Provider
Donator
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
KİMSE banlanmama garantisi veremez. Bu durumda vac ban olursa hesabıza kefiliz diyorsunuz. Tehlike varsa ikisinde de ikisinin birbirinden farkı yoktur.Ha bugn ha yarın sonuçya ban yenilecek
cs2 de kernel bazlı hile koruması bulunmuyor hocam, overwatchde olmadığı için şuan hiçbir sıkıntısı yok 2 senedir hiçbir kullanıcımız ban yemedi. ikisinin farkı var midnight dediğin internal bir hile bizim ürünümüz kernel tabanlı bir hile.

Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
cs2 de kernel bazlı hile koruması bulunmuyor hocam, overwatchde olmadığı için şuan hiçbir sıkıntısı yok 2 senedir hiçbir kullanıcımız ban yemedi. ikisinin farkı var midnight dediğin internal bir hile bizim ürünümüz kernel tabanlı bir hile.
anladım cevap için teşekkürler. Owervatch oyunda aktif ve son 1 ayda bana denk gelen 11 kişi ow den ban yedi.