Alıyorum CS 2 Rage Hile

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Merhaba Midnight almayı düşünüyorum. Nasıl hile, rage var mı? Başka önerdiğiniz hile var mı, rage olan? Neverlose, Aimware falan çok pahalı.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Midnight rage hile değildir rage hile almak istiyorsan neverlose almalısın onun haricinde rage hile alamazsın .

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
midnight legit bi hiledir config istersen atabilirim aktif olarak prime hesabımda kullanıyorum rage hile istiyosan kesinlikle neverlose

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
midnight legit bi hiledir config istersen atabilirim aktif olarak prime hesabımda kullanıyorum rage hile istiyosan kesinlikle neverlose
neverlose çok pahalı işte ya atom premium filan var rage mevlana falan var ama türk hilesine güven olmaz paste zaten

midnight önerir misin nasıl karşıya normal aimbot u kitlenen biri gelse bende fullesem alabilir miyim ? başka ne hile önerirsiniz uygun

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
neverlose çok pahalı işte ya atom premium filan var rage mevlana falan var ama türk hilesine güven olmaz paste zaten

midnight önerir misin nasıl karşıya normal aimbot u kitlenen biri gelse bende fullesem alabilir miyim ? başka ne hile önerirsiniz uygun
hiç bi şekilde alamazsın. atom'u 2 ay kullandım pek sevmedim aimi falan güzel çalışıyo ama

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hiç bi şekilde alamazsın. atom'u 2 ay kullandım pek sevmedim aimi falan güzel çalışıyo ama
bu videoda 1:35 izle baya kitleniyo nereye sıkıyo nere ölüyo iyi gibi aimbotu 1:59 dede ssg ile baya bunny ile filan vuruyo ssg ile 2:01 dede mevlanayı vuruyo

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Aimware ve Neverlose bütçeni aşıyorsa HvH oynama şansın yok. Bir ihtimal belki PleagueCheats ile bir şeyler yapabilirsin. Fiyat olarak daha ucuzdur ama HvH'de pek iyi değil.

Bence HvH'ye giriş yapmamalısın, Legit oynamaya devam et. 30€ bile versen Neverlose'a paranı çöp edersin. HvH bir anda öğrenilecek bir şey değil, en azından 3 ayını harita 1w yerlerini detaylıca öğrenmek için harcamalısın. Öyle alayım Neverlose'yi mevlanayı açayım geleni geçeni vurayım olayı yok.

bu videoda 1:35 izle baya kitleniyo nereye sıkıyo nere ölüyo iyi gibi aimbotu 1:59 dede ssg ile baya bunny ile filan vuruyo ssg ile 2:01 dede mevlanayı vuruyo

Dakika 2:33'den önce kullandığı hile Neverlose sonrasında midnight kullanmaya başlıyor.

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
neverlose ve onetapsu öneririm

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hvh maksatlıysa neverlose alabilirsin private olmayan. maksat legit falan oynamaksa random bir hile işini görür zaten. iniuria midnight falan

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
midnight legit bi hiledir config istersen atabilirim aktif olarak prime

Bu kullanıcıyla herhangi bir ticari etkileşimde bulunmak istiyorsanız, lütfen forumdan uzaklaştırıldığını unutmayın.
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Plaguecheat.cc mevlana hilesi satıyorum mevlana özelliği yeni geldi. Aylığı 15 euro olan hileyi 300 liraya satıyorum almak isterseniz forumdaki konum: konu