Çözüldü cs aimbottan anlayan bakabılır mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
öncelikle cs go zByte VIP hack ı kullanıyorum gayet guvenılır öneririm başka sitelerde arayanlar için süper fırsat bu hıle

ben bu hilede o kadar çabalamama rağmen aimbot hilesinin yapılışını çözemedim hangisi açılacak bilemiyorum bilen birisi lütfen yardımcı olabılır mı seviliyorsunuz hepiniz

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
hilenin aim bot menüsü koyarsan yardımcı olmaya çalışayım skeet ve fanta useriyim aynı zamanda

• Like
Tepkiler: BOT

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI

Ekli dosyalar

• csgo_KDYvQfZXgh.png
    csgo_KDYvQfZXgh.png
    368.4 KB · Görüntüleme: 37

BOT

hellö
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
aimbot kısmını enable yapınca yani aktif etmiş olucaksın fov ayarlarınıda botlara karşı gir aimin kayma derecesine göre ayarla her hilede derece farklıdır.Onu artık deneye deneye ayaraını yapıcaksın.Smoth kısmıda yumuşatma kısmı fov le birlikte ayarlayacan onu.trigger denilen şey ise tuşa atamalı mesala alt tuşu aim koydugun yere basılı tutarak tuşa karşıdaki adama direk kafa atar.Tabi bu hilenin kalitesinden kalitesine değişiyor.Karşınada daha iyi hileciler gelirse seni bu hileyle tokatlarlar.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
aimbot kullanmanı tavsiye etmem overwatch'da direk ban yiyorsun onun yerine belli etmeden legit veya trigerbot kullanabilirsin trgerbot aimden daha zevklidir bu arada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...