Uzman Üye
beyler
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
hilesinden auto shot açınca duvardan sıkma aktif olmuyor onun özel ayarı varmıaynen bende senin gibi düşündüm uzunca açıkladım ama seninki daha kısa geldi mantıklıBunu yaptığın anda 3 gün içinde OW ban yeme ihtimalin %100
Net bir cevap yeterli bencede bu cevapBunu yaptığın anda 3 gün içinde OW ban yeme ihtimalin %100
pingin üstüne koy derken tam anlayamadım hocam açıkalr msnBu özelliği kullanma derin VAC yemezsin ama Overwatch da şansın yok direkt banlanırsın legit oyna. Mesela glow kullanma chams kullan aimi silent olarak kullan ve 0.50 de felan kullan skin changerde bıçağa skin atama çünkü boş bi bıçakta ikide bir bıçağa f basman yani inceleme yapman skin changer kullanıyor dedirtebilir Overwatch a düşersen eğer. Backtreck olayını fazla abartma, girdiğin her maçta başta pingine bak pinginin üste 15 felan koy mesela ben genellikle 60-70 arası alıyorum Backtrecğim genellikle 75 veya 85 de oluyor. Ama şunu unutma sakın glow kullanma glow kullanırsan illaki şüpheli hareket bulurlar. Mesela ben hileye baya güvendim ana hesabım hile kullanmadan önce mg2 idi lem e kadar kastım ban yedim sonra overwatch glow dan dolayı azda olsa belli ettim kısacası aimi silent te 0.50 fov da oyna wall olarakta chams kullan glow kullanma.
reis ondan deil rus hileciler bi gelıyor normalde abartmadan legit oynuyorum adamlar duvar falan dinlemıyor kafayı cıkartıgın gibi vuruyor onlara sinirlenip açmak istedimbence şansını fazla zorlama kardesım zaten hıle geregınden ıyı bu sekılde keyfını almaya bak .