CS:G0 sByte Vip Hack duvardan mermi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
beyler
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
hilesinden auto shot açınca duvardan sıkma aktif olmuyor onun özel ayarı varmı

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bu özelliği kullanma derin VAC yemezsin ama Overwatch da şansın yok direkt banlanırsın legit oyna. Mesela glow kullanma chams kullan aimi silent olarak kullan ve 0.50 de felan kullan skin changerde bıçağa skin atama çünkü boş bi bıçakta ikide bir bıçağa f basman yani inceleme yapman skin changer kullanıyor dedirtebilir Overwatch a düşersen eğer. Backtreck olayını fazla abartma, girdiğin her maçta başta pingine bak pinginin üste 15 felan koy mesela ben genellikle 60-70 arası alıyorum Backtrecğim genellikle 75 veya 85 de oluyor. Ama şunu unutma sakın glow kullanma glow kullanırsan illaki şüpheli hareket bulurlar. Mesela ben hileye baya güvendim ana hesabım hile kullanmadan önce mg2 idi lem e kadar kastım ban yedim sonra overwatch glow dan dolayı azda olsa belli ettim kısacası aimi silent te 0.50 fov da oyna wall olarakta chams kullan glow kullanma.

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bunu yaptığın anda 3 gün içinde OW ban yeme ihtimalin %100

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
duvar arkası aim kitler ateş etmez diye biliyorum

LEFTSPACEX。。。
Onaylı Üye
Ödüller
9
Sosyal
9 HİZMET YILI
Kral Wolfteammı sandın csgoyu öyle bişi yok hilede sadece görürsün duvar arkasındakini

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bu özelliği kullanma derin VAC yemezsin ama Overwatch da şansın yok direkt banlanırsın legit oyna. Mesela glow kullanma chams kullan aimi silent olarak kullan ve 0.50 de felan kullan skin changerde bıçağa skin atama çünkü boş bi bıçakta ikide bir bıçağa f basman yani inceleme yapman skin changer kullanıyor dedirtebilir Overwatch a düşersen eğer. Backtreck olayını fazla abartma, girdiğin her maçta başta pingine bak pinginin üste 15 felan koy mesela ben genellikle 60-70 arası alıyorum Backtrecğim genellikle 75 veya 85 de oluyor. Ama şunu unutma sakın glow kullanma glow kullanırsan illaki şüpheli hareket bulurlar. Mesela ben hileye baya güvendim ana hesabım hile kullanmadan önce mg2 idi lem e kadar kastım ban yedim sonra overwatch glow dan dolayı azda olsa belli ettim kısacası aimi silent te 0.50 fov da oyna wall olarakta chams kullan glow kullanma.
pingin üstüne koy derken tam anlayamadım hocam açıkalr msn

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
bence şansını fazla zorlama kardesım zaten hıle geregınden ıyı bu sekılde keyfını almaya bak .

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bence şansını fazla zorlama kardesım zaten hıle geregınden ıyı bu sekılde keyfını almaya bak .
reis ondan deil rus hileciler bi gelıyor normalde abartmadan legit oynuyorum adamlar duvar falan dinlemıyor kafayı cıkartıgın gibi vuruyor onlara sinirlenip açmak istedim

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
wolftü kolaymı artık anti cheat virüs koruması geldi wolfteama hile yapılmaz artık kolay kolay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...