- Yasaklandı
ben ücretsiz olacakmış diye duydum sadece normal cs go ya güncelleme atacaklarmış paralı olmayabilir yani1 saat önce gelen güncellemede bu metinden anladığım kadarıyla cs go yu silmeyip 2 ye ayıracaklar büyük ihtimal cs2 ücretsiz olmuyacak , bir aya gelir büyük ihtimal net bir bilgi yok
[NETWORKING]
- Multiple network optimizations.
- The player lister in private matchmaking should no longer mix CS:GO and CS2 players together if they use the same private matchmaking pool code.
bence valve bize ordan bir gol atıcakben ücretsiz olacakmış diye duydum sadece normal cs go ya güncelleme atacaklarmış paralı olmayabilir yani
Post automatically merged:
baksanıza ne kadar büyük değişiklikler var
yaz ayları diyolar tahminen haziran sonuoyun yeni grafik ve yeni silah görünümü güncellemesi yapılacakmış ne zaman olacak bu güncelleme
Unlost kendi fikrini söyledi 2-3 ay diye csgoyla bi reklam ilişkisi veya iletişimi yok unlostunYaza doğru çıkacak işte unlostta 2-3 aya çıkacağını söyledi
Tamam ben unlostun söylediğini söyledim zaten onun söyleminde kesin çıkacak demedimUnlost kendi fikrini söyledi 2-3 ay diye csgoyla bi reklam ilişkisi veya iletişimi yok unlostun
Unlostta 2-3 çıkacak dedi diyosun unlost yetkili biriymiş gibi bahsetmişsinTamam ben unlostun söylediğini söyledim zaten onun söyleminde kesin çıkacak demedim