anladım hocam teşekkürler duruma göre alabilirim belkikaliteli baya iyi de aimware yi hiç kullanmadım için bişey diyemiycem herşey var envanter changer fln rozetler stıcker prıme ol fake tabiki aim bot wh fln
anladım hocam teşekkürler duruma göre alabilirim belkikaliteli baya iyi de aimware yi hiç kullanmadım için bişey diyemiycem herşey var envanter changer fln rozetler stıcker prıme ol fake tabiki aim bot wh fln
gel reiz atıom özeldenhilesiz oynuyorum istersen gelebilirim
Evet. İster Para Ve İster Verme Hiçbir Farkı Yok.21 levelde verilen prime ile ücretli prime eş değer mi ?
VacNet dosyalarını nasıl siliyorsun ?çok kullanmıyorum yenilirsek legit fln paralı hile övgü çok oldugundan ow ye fln düşmüyorum vacnet dosyaları flnda siliyorm bişe olmuyo
forumda var steamviperVacNet dosyalarını nasıl siliyorsun ?
Teşekkür ederimforumda var steamviper
Bence eş değer çünkü öyle yazıyor oyunun içinde21 levelde verilen prime ile ücretli prime eş değer mi ?
Aynı anlama geliyor o yüzden ben saçma buluyorum para veren adamla 1 ay oynayan adam aynı seviyede olmuş oluyor bence21 levelde verilen prime ile ücretli prime eş değer mi ?
para verenlerin çoğu indirimde 12tlye aldı zatenAynı anlama geliyor o yüzden ben saçma buluyorum para veren adamla 1 ay oynayan adam aynı seviyede olmuş oluyor bence