Onaylı Üye
Ben riot ile herhangi bir firmanın kapışacağını düşünmüyorum özellikle valve gibi aç gözlü bi firma gerçekten son 1 senedir firma olarak komple soğudum csgo 2 den ziyade riot mmorpgyi dört göz ile bekliyorum köpeği olacağım kendisininvalorantla kapışır heralde bilemiorum sistemim yeterse bende oynarım
YENİ OYUN OLARAK MI yoksa dlc tarzında mıEvet arkadaşlar CSGO 2 nin çıkacağı kesinleştiğine göre beklentileriniz nelerdir ? Bu büyük güncelleme ile birlikte büyük bir ses getireceğine inancım sonsuz...
çok oyuncu istiyorsa valorant gibi ücretsiz olmalı bence,Oyun içi bisi diyememherşey paralı olur büyük ihtimal
Mekanikleri çok gerçekçi gibi olucakmış umarım pubg gibi olmazBence mekanik falan aynı olur belki kasa açmak için anahtara ihtiyaç duymayız diye düşünüyorum
Hahahah pubg gibi oluyormuş bide sağ sola eğilme falanMekanikleri çok gerçekçi gibi olucakmış umarım pubg gibi olmaz
Kesinlikle katılıyorum umarım öyle bir hata yapmazlar ama sanmıyorum valve bu zamana kadar çıkardığı bütün oyunlar tuttu bu oyunuda çok iyi yapacaklarına eminim.Hahahah pubg gibi oluyormuş bide sağ sola eğilme falançok büyük oyuncu kaybederler
Hocam aslında yıllar içinde oyunlar evrimleşiyor cs1.6 ile cs:go nun arasında dağlar kadar fark var simdi source2 yi gördükten sonra csgo bizim gözümüzde cs1.6 ya benziyecek gibi geliyor banaKesinlikle katılıyorum umarım öyle bir hata yapmazlar ama sanmıyorum valve bu zamana kadar çıkardığı bütün oyunlar tuttu bu oyunuda çok iyi yapacaklarına eminim.
Birde türkiye sunucusu gelse mis gibi olur ama sanmıyorum ekliyeceklerinitick sayısı iki katınca çıksa ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?