change my mind
Uzman Üye
Selamlar arkadaşlar,
Yeni bir oyuncu kulaklığı almak istiyorum ama karar veremedim. Başta HyperX Cloud 3 düşünüyordum ama bazı kullanıcılar sesin az geldiğini ve uğraş gerektirdiğini yazmış. Öte yandan Cloud 2, kendi ses kartıyla gelen, tak-çalıştır bir kulaklık. Her ikisi de çok öneriliyor, kafam karıştı.
Şu an düşündüğüm detaylar şöyle:
Cloud 2
Dahili ses kartı var (USB üzerinden).
7.1 surround özelliği ile özellikle FPS oyunlarda iddialı.
Tak çalıştır, ayar gerektirmez.
Mikrofon biraz yapay olabilir ama iş görür.
Cloud 3
Daha doğal ve açık bir ses profili sunuyor.
Mikrofon kalitesi bariz daha iyi.
Ses biraz kısık gibi gelebiliyor ama Dolby Access ve SteelSeries Sonar ile açılıyor ve gelişiyor.
Yazılım kullanarak EQ ve 3D ses deneyimi almak mümkün.
Yazılım Tarafında:
Dolby Atmos (Dolby Access ile): Cloud 3 ile güzel bir uyum yakalanıyor, sahne genişliği artıyor.
SteelSeries Sonar: Hem oyun hem sohbet hem medya sesi ayrı kontrol edilebiliyor, EQ detaylı, mikrofon filtreleme süper.
Cloud 2’de bu yazılımların etkisi kısıtlı, çünkü kendi ses kartını kullanıyor.
Kafamı kurcalayan şeyler:
Yazılım kurcalamakla uğraşmak sorun değil ama uğraştığıma değer mi?
Cloud 3 + Dolby Access + Sonar kombinasyonu gerçekten Cloud 2’den daha iyi bir deneyim sunar mı?
Yoksa hiç bulaşmayıp direkt Cloud 2 mi almalıyım?
Cloud 3’ü alıp yazılımlarla uğraşan veya Cloud 2 kullanıp memnun kalan varsa deneyimlerini paylaşırsanız çok sevinirim. Alternatif olarak bu fiyat bandında başka kulaklık önerileriniz de varsa açığım.
Teşekkürler şimdiden
Yeni bir oyuncu kulaklığı almak istiyorum ama karar veremedim. Başta HyperX Cloud 3 düşünüyordum ama bazı kullanıcılar sesin az geldiğini ve uğraş gerektirdiğini yazmış. Öte yandan Cloud 2, kendi ses kartıyla gelen, tak-çalıştır bir kulaklık. Her ikisi de çok öneriliyor, kafam karıştı.
Şu an düşündüğüm detaylar şöyle:
Dahili ses kartı var (USB üzerinden).
7.1 surround özelliği ile özellikle FPS oyunlarda iddialı.
Tak çalıştır, ayar gerektirmez.
Mikrofon biraz yapay olabilir ama iş görür.
Daha doğal ve açık bir ses profili sunuyor.
Mikrofon kalitesi bariz daha iyi.
Ses biraz kısık gibi gelebiliyor ama Dolby Access ve SteelSeries Sonar ile açılıyor ve gelişiyor.
Yazılım kullanarak EQ ve 3D ses deneyimi almak mümkün.
Dolby Atmos (Dolby Access ile): Cloud 3 ile güzel bir uyum yakalanıyor, sahne genişliği artıyor.
SteelSeries Sonar: Hem oyun hem sohbet hem medya sesi ayrı kontrol edilebiliyor, EQ detaylı, mikrofon filtreleme süper.
Cloud 2’de bu yazılımların etkisi kısıtlı, çünkü kendi ses kartını kullanıyor.
Yazılım kurcalamakla uğraşmak sorun değil ama uğraştığıma değer mi?
Cloud 3 + Dolby Access + Sonar kombinasyonu gerçekten Cloud 2’den daha iyi bir deneyim sunar mı?
Yoksa hiç bulaşmayıp direkt Cloud 2 mi almalıyım?
Cloud 3’ü alıp yazılımlarla uğraşan veya Cloud 2 kullanıp memnun kalan varsa deneyimlerini paylaşırsanız çok sevinirim. Alternatif olarak bu fiyat bandında başka kulaklık önerileriniz de varsa açığım.
Teşekkürler şimdiden