cs go aim ayarları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Merhabalar bir türlü cs de aim ayarlarını yapamadım yardım edebilecek var mı

Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Hilede aim var mı ? Ben mi körüm ?

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Awp hariç diğer silahlarında varsa atabilirmisiniz

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Sa ilk önce abi hilede aim bot yok triger var ve istemsiz ateş ediyo ben ateş edince kitlense felan bunun bi ayarı yokmu

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Kardeşim sağ tarafta gördüğün legit ayarıdır. Bu ayarı her silah için aç smotth kısmını 21-24 arası yap.
Silahla ne kadar ateş edersen et otomatik pref yapar. Bu da belli etmiyor. Awp,deagle açmamanı öneririm.
Sol taraftaki trigger kısmına gelirsek. Bu kısımda Always Active: yani her zaman açık seçeneğini kapat. Hangi tuşa basılı tutunca trigger: yani adamın üzerine tutunca oto vurma açılsın istiyorsan aşağıdaki listeden seç. ben Middle mouse (Mouse orta tuşu)'nu kullanıyorum öneririmde.

Kolay gelsin.
İyi forumlar...

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Kardeşim sağ tarafta gördüğün legit ayarıdır. Bu ayarı her silah için aç smotth kısmını 21-24 arası yap.
Silahla ne kadar ateş edersen et otomatik pref yapar. Bu da belli etmiyor. Awp,deagle açmamanı öneririm.
Sol taraftaki trigger kısmına gelirsek. Bu kısımda Always Active: yani her zaman açık seçeneğini kapat. Hangi tuşa basılı tutunca trigger: yani adamın üzerine tutunca oto vurma açılsın istiyorsan aşağıdaki listeden seç. ben Middle mouse (Mouse orta tuşu)'nu kullanıyorum öneririmde.

Kolay gelsin.
İyi forumlar...
.
Teşekkürler deneyeceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...