CS:GO Arayüz Güncellemesi [PanoramaUI]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
CS:GO için 468 MB büyüklüğünde ki bir güncelleme dosyası Valve tarafından yayınlandı. Bu yeni güncelleme ile oyunun arayüzü tamamen değişmiş oldu.
Bu yeni gelen beta güncellemesi ile oyunun logosu, başlangıç jeneriği, profil bölümü ve tasarımlarla ilgili her şey değiştirildi.

1.jpg

Azalan oyuncu sayısını tekrardan arttırmak isteyen Valve, PanoramaUI diye isimlendirdiği yeni oyun arayüzünü oyunculara sundu. Dota 2 oynayanların da bildiği gibi CS:GO 'ya da büyük değişiklikler getiren bu beta güncellemesi oyuncular tarafından hoşgörü ile karşılandı.

2.jpg

Oyuna modern bir arayüz gelmesi nedeni ile artık oyun daha animasyonlu, daha canlı ve kullanışlı bir hale geldi. Sağ tarafta bulunan sekmeden oyunda olan arkadaşlarımızı görebilecek ve profil ayarlarımıza daha kolay bir yoldan erişebileceğiz.

3.jpg

Daha beta aşamasında olduğu için arayüz kısmında ufak eksiklikler bulunmakta. İlerleyen günlerde Valve oyunculardan topladığı geri bildirimler ile arayüzü daha iyi bir hale getirip bizlere sunacak ve resmi sunuculara da eklenecek. Arayüzün resmi sunuculara ne zaman geleceği hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

4.jpg

Beta sürümünde olan bu menüde çevrimiçi maç aratmak henüz mümkün değil. Sadece botlar ile çevrimdışı oynayarak yeni arayüzünüzü test edebilirsiniz.

5.jpg

Eğer tüm bunlar hoşunuza gitti ise ve yeni beta ile oynamak istiyorsanız aşağıdaki adımları sırası ile yapmanız yeterlidir:
1: Kütüphaneden CS:GO’ya sağ tıklayıp “Özellikler” kısmına gelin.
2: Üst taraftaki kutucuklardan “Betalar”ı seçin.
3: “Girmek istediğiniz betayı seçin.” kısmından “Panaroma” betasını seçin.

:not:

Yeni arayüz beta sürümünde olduğundan çevrimiçi maçlara giremezsiniz. Bu beta sürümünde sadece botlar ile çevrimdışı maç atabilirsiniz.​

R E U N O N
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Beğendim yeni gelen güncellemeyi fakat eğer oyun mekanikleri için bir planları yoksa bu etki fazla sürmez

● вιя єƒѕαηє ●
Süper Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
arayüz süper olmuş eskisine bin basar

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
İlk Girdiğimde Şok Geçirdim zaden çok efsane olmuş arayüz b ye bastıktan sonra menü efsane

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bu dostunuza destek olun da bir CS:GO alın :D (şaka amaçlı)

If you are going through hell keep going
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Güzel olmus

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
oyun güzel olmuş dün zaten indirdim betaya baktım oyun kasıyodu daha önce betadan sonra daha çok kastı :D

Üye
7 HİZMET YILI
CS:GO Bu güncelleme ile birlikte bir devrim atladı diyebiliriz.Bende beta sürümünü denedim ve gerçekten başarılı olduğunu söyleyebilirim.

Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Beğendim yeni gelen güncellemeyi fakat eğer oyun mekanikleri için bir planları yoksa bu etki fazla sürmez
Oyunun mekanikleri fazla değiştirilemez belki bullet drop olayı gelebilir orası ayrı. Bir de CSGo için Battle Royale gelecek diye bir efsane var ama hayırlısı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...