İmleci adama kilitme'de felan olsun aimbot ayarım hiç iyi değil çok belli ediyor hile olduğumu Şöyle güzel belli etmeyen ama imleci adama kilitleyen bir ayar biliyor'musunuz. ?
gövdeye hedef alması lazım her vurduğumuz kafaya gidince haliyle ban yiyoruz.
hilenin aimbot kısmında vurulcak yeri gösteriyor bodyshot headshot falan filan var bodyshotu seçiçeksin o zaman gövdeye kitleniyor ama diğer ayarlar hakkında bi bilgim yok
hilenin aimbot kısmında vurulcak yeri gösteriyor bodyshot headshot falan filan var bodyshotu seçiçeksin o zaman gövdeye kitleniyor ama diğer ayarlar hakkında bi bilgim yok
kanka ne olursa olsun biraz rank atladıktan sonra farkediliyor aim olduğun bana göre ben direk wall açıyorum skin changer açıyorum yoluma bakıyorum zaten wall belli etmezsen vac yemen imkansız overwatch müfettişleride anlayamazlar
Ayarlardan fov recoil i işaretle ve chest veya sternum ayarları var. ona tıklaman gerekiyor böylece kafaya vurmaz. Eğer göğüsten hiç çıkmamasını istiyorsan fov 3,50 smooth 4 yapman gerekiyor böylece istediğin olur.
Aimbot kullanmamak daha iyi olabiliyor aslında sadece ESP vesaire, çünkü Aimbot ile bazen bariz belli oluyor sonra OW'ye düşüyor. Aimbot için Silent Aim vesaire ayarları olur genellikle oraları kurcalayarak gizleyebilirsin belki.
Ne yaparsan yap hareketlerin aimi tutuşun yani oynayış elon bile belli ediyor adamlar yarım saniyeden hızlı aim çekiyor yine pro diyoruz önemli olan oyun içi bilginin hissedilmesi aimin iyi olup silver gibi hareket edersen ban yeme oranın tabi ki yüksek olur.