16 Tem 2018 #1 ERAY6 E Üye Katılım 17 Ağu 2017 Mesajlar 27 Tepki puanı 4 Yaş 26 8 HİZMET YILI Arkadaşlar ben internetten cs s indirdim nonsteam e hilesini buldum şimdi valve bilgisayarımızı tarıyoya 2 side cs olduğundan csgo dan ban yeme riskim var mı
Arkadaşlar ben internetten cs s indirdim nonsteam e hilesini buldum şimdi valve bilgisayarımızı tarıyoya 2 side cs olduğundan csgo dan ban yeme riskim var mı
16 Tem 2018 #2 onebicimnick O Harika insanlar da hata yapar Seçkin Üye Katılım 17 Ağu 2015 Mesajlar 361 Çözümler 1 Tepki puanı 55 10 HİZMET YILI CSGO açıkken non steamlisi açık olursa vac yersin sanırsam buna benzer arka planda alıgılanan bir şey yüzünden vac atmıştı bana. (Hile değildi.) Oyla 0 Olumsuz oyla
CSGO açıkken non steamlisi açık olursa vac yersin sanırsam buna benzer arka planda alıgılanan bir şey yüzünden vac atmıştı bana. (Hile değildi.)
16 Tem 2018 Konuyu başlatan #3 ERAY6 E Üye Katılım 17 Ağu 2017 Mesajlar 27 Tepki puanı 4 Yaş 26 8 HİZMET YILI CyberBreaker' Alıntı: CSGO açıkken non steamlisi açık olursa vac yersin sanırsam buna benzer arka planda alıgılanan bir şey yüzünden vac atmıştı bana. (Hile değildi.) Genişletmek için tıklayın ... sağol cs goyla aynı anda açık olmıcak değil mi yani? Oyla 0 Olumsuz oyla
CyberBreaker' Alıntı: CSGO açıkken non steamlisi açık olursa vac yersin sanırsam buna benzer arka planda alıgılanan bir şey yüzünden vac atmıştı bana. (Hile değildi.) Genişletmek için tıklayın ... sağol cs goyla aynı anda açık olmıcak değil mi yani?
16 Tem 2018 #4 onebicimnick O Harika insanlar da hata yapar Seçkin Üye Katılım 17 Ağu 2015 Mesajlar 361 Çözümler 1 Tepki puanı 55 10 HİZMET YILI ERAY6' Alıntı: sağol cs goyla aynı anda açık olmıcak değil mi yani? Genişletmek için tıklayın ... Evet CSGO açıkkken açma. Oyla 0 Olumsuz oyla
ERAY6' Alıntı: sağol cs goyla aynı anda açık olmıcak değil mi yani? Genişletmek için tıklayın ... Evet CSGO açıkkken açma.
16 Tem 2018 #5 93furkan 9 Üye Katılım 16 Tem 2018 Mesajlar 18 Tepki puanı 1 Yaş 26 7 HİZMET YILI onaylı hesap icin evet Oyla 0 Olumsuz oyla