CS nin ban sistemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Hiç hile kullanmama rağmen rekabetçide üst üste 3 kez kazandım ama süreli ban yedim.Değerli bir hesabım var ve vac ban beni perişan eder o yüzden sildim oyunu. :brainfree:

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Vac sistemi Valve'ın kendine ait ancticheat sistemidir.Uzak bilgisayarlardan bir hilecinin belirtilerini takip eder ve loglar,sonucu heseaplayıp kullanıcıyı valve oyunundan yasaklar;yasaklanan hesaptaki numara vb... bilgilerin eşleştiği diğer hesaplar da kalıcı olarak yasaklanır.

İkinci olarak hileyi bıraksan bile;raporlandığın maçlar bir süre sonra güven faktörünü düşürecek en sonunda ''Overwatch''müfettişine incelenmeye gönderileceksin onay verdiği takdirde banlanacaksın.

Sbyte detect yediğinde sistemin akışına bağlı kalır detect yediği zamanda sbyte ile oynamasan bile anticheat raporlarında yazar o yüzden anında vac yersin.

İyi Forumlar

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
aga bu sitedeki vip csgo hilesi oto güncelleme alıyormu yoksa bizmi indiricez

Üye
5 HİZMET YILI
kanka ragebot diğer adıyla mevlana açarsan ban yersin anında algılıyor vac kötü deselerde elinde sonunda banlanıyorsun sağlam hile arıyosan luckerby diye bi hile var outdate olsada iyi ban yedirtmiyor hile kullanıcaksanda exe kullan dll olarak inject edersen belli oluyor

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ilerde de ban yeme riskin var evet, genelde vac dalgaları ile çok fazla sayıda oyuncu banlanıyor ama vac dalgası dışında da banlanmak mümkün
Post automatically merged:

1. Hile VAC Tarafından Yakalandıysa 24 saat İçerisinde banlanırsın ve Profilinde VAC Yasaklanması Olarak Gözükür Buda Hilenin Suçu Olur. Yani dalga dalga gelen bişey yok
2.Harkawın dediği Gibi Bütün Hile kalıntılarını silersen ban yemezsin
3.sByte Hergün güncellenen bir hile güncel halini kullanmaz isen ban yiyebilirsin onun dışında güncel halinin detected olması biraz zor bi durum :)
Ekstra Olarak Googleye Vacnet nedir yaz orda birçok sorunun cevabını görebilirsin
daha detayla nasıl güncellendiğini açıklar mısın

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Vac sistemi Valve'ın kendine ait ancticheat sistemidir.Uzak bilgisayarlardan bir hilecinin belirtilerini takip eder ve loglar,sonucu heseaplayıp kullanıcıyı valve oyunundan yasaklar;yasaklanan hesaptaki numara vb... bilgilerin eşleştiği diğer hesaplar da kalıcı olarak yasaklanır.

İkinci olarak hileyi bıraksan bile;raporlandığın maçlar bir süre sonra güven faktörünü düşürecek en sonunda ''Overwatch''müfettişine incelenmeye gönderileceksin onay verdiği takdirde banlanacaksın.

Sbyte detect yediğinde sistemin akışına bağlı kalır detect yediği zamanda sbyte ile oynamasan bile anticheat raporlarında yazar o yüzden anında vac yersin.

İyi Forumlar
yani 1 kere bile kullandıysak detect olduğunda her türlü ban yiyecek miyiz? Çünkü üstteki arkadaşlar logları temizlersen bir şey olmaz demişti

Üye
5 HİZMET YILI
You may have passed system 2, but it is very unlikely that you will not get caught in system 1. If even 2-3 watchers have complained, I can say that it is difficult to go through the 1st system. If you played by showing, you will definitely be banned

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Oyunun ana sistemi şöyle ilerlemektedir.
-Eskiden açtığın hile inceleniyor ve hile olduğun tespit ediliyor 10 yıl geçse bile ban yiyorsun.
-Yeni açtığın hile direk ban nasıl yiyebiliyorsun inject sistemleri gelişmiş olan bir oyundan bahsediyoruz ve oyundaki gelişmiş sistem hileyi 2 3 gün içerisinde algılıyor ve otomatik olarak ban atıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Daha önce bi süre hile kullandım ve hesabım ban yemedi oyunu bıraktım geçenler de tekrar girdim baktım ban filan yememiş

Efsane Üye
Ödüller
15
6 HİZMET YILI
1. Kullandığın hile detected olduysa direk yersin VAC banı.
2. Elinde sonunda ban yiyeceksin bırakman fayda etmez.
3. Evet her hilede olduğu gibi bu hilede detected olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...