Ultra Üye
yok kanka örnegin project infinity free version %100 vac ban korumalı beni o kadar rekabetçide reportladılar OW düşmedim ve ban yemedimkanka dandıklıkten degıl ne hılesı olursa olsun report yemıs ban er yanı basıt bu kadar
yok kanka örnegin project infinity free version %100 vac ban korumalı beni o kadar rekabetçide reportladılar OW düşmedim ve ban yemedim
Hayır o adamın hilesi yüzünden csgo koruma sı çabuk bulmuşartık topluluk sunucularından da vac ban atılıyor mu yani overwatch oluyor mu
evet tabiki dosya var atarım yaparsın[QUOTE = "evrenuyguc, yayın: 1865621, üye: 1295463"]
Böyle birşey var mı banlanmış hesabı açabiliyormusun
legit degilim triggerbot ile belli ederek oynuyorum ve ban yemedim LEM im rütbe 12 yimkanka belli etmene rağmenmi yemedin yoksa legitmi oynuyosun
Ücretsiz hile her zaman banlatır dostum, ne kadar saklarsan sakla eninde sonunda ücretsiz hile ele verecektir. 3-4 yıldır ücretli hile kullanıyorum, sınırsız satın aldım daha 1 kez bile ban yemedim.
aga ben ücretsizde 1 ay ban yemedim ücretlide 1 haftada 2 kere ban yedim anlamıyorum gerçekten
hiledende oluyor çabuk belli oluyor dandik hilelerdeReport etmişlerdir. Arada hileyi belli etmişsen eğer. Geçmiş olsun.
Belli ettiysen raporlanmissindir.
legit degilim triggerbot ile belli ederek oynuyorum ve ban yemedim LEM im rütbe 12 yim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?