Türk Vac ban yiyen oyuncular BUYRUN EFENDİM
Merhaba Abiler,Ablalar,Kardeşler : (Bütün yazıları okursanız anlıyacaksınız)
Bildiğiniz üzere bu son 2 gündür büyük bir çoğunluğun hesabı vac ban aldı buna bir açıklık getirmek istiyorum ve henüz Vale bu konuya bir açıklık getirmedi.Benim teorilerim var biraz mantıklı olan en azından bazılarınızın içini rahatlatıcak ve aklınızdaki soru işaretleri gidicektir diye umuyorum.Dün gece (05.07.17) instagram da dolanırken insanların ban aldığın ı gördüm neden sorusunu sorduğum da ise bilinmiyor cevabını aldım ben de işsiz bir insan olarak araştırmamı yaptım.Aranızda bilen vardır Ata Kablan'ın hesabı da bu ban lara dahil üstelik bu adamın 4 dragon lore u çöp oldu. YAPAY ZEKA BAŞLIĞINA DİKKAT EDEİN!
-Neden Sebepsiz yere ?
Arkadaşlar sebepsiz yere VAC kimse yemez 3. parti yazılımı kullanan bir çok arkadaş var ve bu yazılımlar(programlar) hile olmasa bile steam bunu 3. parti yazılım olarak algılıyor ve vac yiyorsunuz bu virüs programı bile olabilir.
-Hile sanılmayan hileler
Bir de idle master gibi programlar var bu vac sistemine bu tip yazılımlar da dahildir.
-Geçici olabilir
Başımdan geçen bi olayı anlatayım cs go rekabetçi oynarken bi anda ısınma sırasında vac yedim ve çok üzüldüm hile falan da yoktu forumlara göz attığımda sebebsiz yere vac almıyacağım yazıyordu baya bi araştırdım en son steam destek bölümüne yazıcaktım ve bunu için ayrı etten hesap açmamız gerekmiş bi tür destek iletişim hesabı kurmaya çalışırken yarın yaparım dedim sabah bi kalktım VAC kaldırılmış şaşırdım nedeni ise steamle çakışan bir program olmasıymış.
VAC ALDIRAN YAZILIMLAR(PROGRAMLAR)
Avast!
AVG Anti-virus *
BitDefender
F-Secure
Iobit Advanced System Care *
Kaspersky Anti-virus
McAfee Anti-virus
Nod32 Anti-virus *
Norton/Symantec Anti-virus
Panda Anti-virus
Threatfire
Trend Micro
VIGuard Anti-virus
VIPRE Anti-virus
bunlar öğrendiklerim daha da varmış bunlara dikkat edelim.
Ne ara yazdın konu kurulalı 2 dk gectiArkadaşlar Şuan Banana VAC Detected Değil
Türk Vac ban yiyen oyuncular BUYRUN EFENDİM
Merhaba Abiler,Ablalar,Kardeşler : (Bütün yazıları okursanız anlıyacaksınız)
Bildiğiniz üzere bu son 2 gündür büyük bir çoğunluğun hesabı vac ban aldı buna bir açıklık getirmek istiyorum ve henüz Vale bu konuya bir açıklık getirmedi.Benim teorilerim var biraz mantıklı olan en azından bazılarınızın içini rahatlatıcak ve aklınızdaki soru işaretleri gidicektir diye umuyorum.Dün gece (05.07.17) instagram da dolanırken insanların ban aldığın ı gördüm neden sorusunu sorduğum da ise bilinmiyor cevabını aldım ben de işsiz bir insan olarak araştırmamı yaptım.Aranızda bilen vardır Ata Kablan'ın hesabı da bu ban lara dahil üstelik bu adamın 4 dragon lore u çöp oldu. YAPAY ZEKA BAŞLIĞINA DİKKAT EDEİN!
-Neden Sebepsiz yere ?
Arkadaşlar sebepsiz yere VAC kimse yemez 3. parti yazılımı kullanan bir çok arkadaş var ve bu yazılımlar(programlar) hile olmasa bile steam bunu 3. parti yazılım olarak algılıyor ve vac yiyorsunuz bu virüs programı bile olabilir.
-Hile sanılmayan hileler
Bir de idle master gibi programlar var bu vac sistemine bu tip yazılımlar da dahildir.
-Geçici olabilir
Başımdan geçen bi olayı anlatayım cs go rekabetçi oynarken bi anda ısınma sırasında vac yedim ve çok üzüldüm hile falan da yoktu forumlara göz attığımda sebebsiz yere vac almıyacağım yazıyordu baya bi araştırdım en son steam destek bölümüne yazıcaktım ve bunu için ayrı etten hesap açmamız gerekmiş bi tür destek iletişim hesabı kurmaya çalışırken yarın yaparım dedim sabah bi kalktım VAC kaldırılmış şaşırdım nedeni ise steamle çakışan bir program olmasıymış.
VAC ALDIRAN YAZILIMLAR(PROGRAMLAR)
Avast!
AVG Anti-virus *
BitDefender
F-Secure
Iobit Advanced System Care *
Kaspersky Anti-virus
McAfee Anti-virus
Nod32 Anti-virus *
Norton/Symantec Anti-virus
Panda Anti-virus
Threatfire
Trend Micro
VIGuard Anti-virus
VIPRE Anti-virus
bunlar öğrendiklerim daha da varmış bunlara dikkat edelim.
-STEAM YAPAY ZEKA ÇALIŞMASI
Bilen 2 3 kişi çıkar vale vac için yapay zeka koruması getireceğini söyledi yani olası sıradışı hareketiniz de vac alabilirsiniz bunun çalışması sürüyor olabilir yapay zeka deniyorlardır.
bu dediklerimi dikkat e alın 2 3 gün daha bekleyin eğer vac kalkmazsa destek bölümüne yazın yardımcı olurlar.
not: cs go da müzik çalma programları bile vac yedire bilir.
Ne ara yazdın konu kurulalı 2 dk gecti
Edit2: kb baya bir dikkatsiz davranmışımNe ara yazdın konu kurulalı 2 dk gecti
Edit: önceden yazmışsın yeni farkettim