Süper Üye
Dostum uçan gözcüde hileli olarak oynaman gerek uçan gözcü çok iyi tp veriyor gerçekten ben bi hile paylaşmıştım o hileyi yükle aç mevlanayı (ban yedirmiyor ve uçan gözcüde owerwatch yok ) kas .
çarşamba perşembe cuma günleri full yoldaş gir hiç reko girme rank olarak silver başlayabilirsin ama kasarsın geriArkadaşlar csgo da 21 level olup prime yapmak istiyorum en hızlı xp nasıl kasarım şuan ölüm maçında kasmayı deniyorum ama gerçekten hilelere karşı çok zor nasıl yapabilirim bir taktiği falan var mıdır?
kanka rekabetçi gir full yapcak bişey yokArkadaşlar csgo da 21 level olup prime yapmak istiyorum en hızlı xp nasıl kasarım şuan ölüm maçında kasmayı deniyorum ama gerçekten hilelere karşı çok zor nasıl yapabilirim bir taktiği falan var mıdır?
Bak bu çok mantıklı peki şeyi sorucam q ya sürekli basma makrosunu nasıl yapabiliriz öğretici bir site var mı?Reis klavyene makro ekle Q tuşuna bind q +left diye bunu 10 dakikada bir durdurup devam ettirsin maçlarda uyurken afk bırak öyle sen uyanana kadar level kasar böyle 1 haftaya belki daha kısa sürede olursun