Nader11ndeu' Alıntı:CS Go da hile kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Valvenin anti cheat sistemine yakalanmamayı başarsa bile, 2-3 reportte overwatch ile seni okşuyorlar. Ben belli etmem falan da deme. Mecbur ediyorsun. Altında bugatti var ve karşındada kırmızı ışık. Basıp gitmek istiyorsun fakat sike sike duruyorsun dimi. Neden ? Çünkü cezası var. Fakat ışık yoksa ? Bide böyle düşün kardeş. CS Go da ışık yok, overwatch var. Nasıl benzetme ama, on numara :![]()
Nader11ndeu' Alıntı:CS Go da hile kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Valvenin anti cheat sistemine yakalanmamayı başarsa bile, 2-3 reportte overwatch ile seni okşuyorlar. Ben belli etmem falan da deme. Mecbur ediyorsun. Altında bugatti var ve karşındada kırmızı ışık. Basıp gitmek istiyorsun fakat sike sike duruyorsun dimi. Neden ? Çünkü cezası var. Fakat ışık yoksa ? Bide böyle düşün kardeş. CS Go da ışık yok, overwatch var. Nasıl benzetme ama, on numara :![]()
SAĞOL HİLE KULLANMICAMNader11ndeu' Alıntı:CS Go da hile kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Valvenin anti cheat sistemine yakalanmamayı başarsa bile, 2-3 reportte overwatch ile seni okşuyorlar. Ben belli etmem falan da deme. Mecbur ediyorsun. Altında bugatti var ve karşındada kırmızı ışık. Basıp gitmek istiyorsun fakat sike sike duruyorsun dimi. Neden ? Çünkü cezası var. Fakat ışık yoksa ? Bide böyle düşün kardeş. CS Go da ışık yok, overwatch var. Nasıl benzetme ama, on numara :![]()