Üye
Teşekkürler yorumun içinDostum oto level olayı Senin sandığın gibi bir olay değil yani olacağını düşünmüyorum olursada ban yersin
Prime yapmadan hile ile kasabilirsin güvendiğin para ile al önerim kas sonra prime al Yani biraz emek ile olur
Yada kendine kasıcı bul ama hesabını güvence altına al
Rica ederimteşekkürler
Teşekkürler yorumun için
Silah yarışı nedirBen full olum oyunu sılah yarısı atarak haftalık xp bonusumu kullanıyorumsuan 19 seviyeyim hile de var tabi ama az kaldı
Cs nin bir modu olum oyunu veya yıkım oynuyabılırsın bıldıgım kadarıyla daha fazla exp veriyorlar Adam vurdukca silahların değişiyor kısaca kendini geliştirmek ve level atlamak için zevkli ve öğretici oluyor.Silah yarışı nedir
Ben biraz araştırdım da en çok Xp rekabetçi veriyor sanırım ölüm modu, skoru 1.5 ile çarpıyor rekabetçi ise 30 ile çarpıyor diye biliyorum ölüm maçında hileyi belli etsem ban yermiyimCs nin bir modu olum oyunu veya yıkım oynuyabılırsın bıldıgım kadarıyla daha fazla exp veriyorlar Adam vurdukca silahların değişiyor kısaca kendini geliştirmek ve level atlamak için zevkli ve öğretici oluyor.
yemessinBen biraz araştırdım da en çok Xp rekabetçi veriyor sanırım ölüm modu, skoru 1.5 ile çarpıyor rekabetçi ise 30 ile çarpıyor diye biliyorum ölüm maçında hileyi belli etsem ban yermiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?