Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Başlıkta belirttiğim gibi aradığım şey ekip-takım
1- Ekip/takım üyelerinin her biri en az 20 yaşında olacak.
2- Unprime ve prime olayına takılmayacak (hesabım yeni kasıyorum suan prime için)
3- Günde en az 2 maça girecek
4- Azda olsa envanteri olmasını tercih ederim (şart değil)
5- Bu ayın 22sinde envanter dizeceğim buna bıçak dahil bu benim iyi oynadığım anlamına gelmiyor çok iyi bir oyuncu değilim orta halliyim (min 10 kill)
6- Aldığım FPS çok yüksek değil (Dust2 70-80 FPS)
7- O kadar envanter dizipte prime alamıyor musun diyenleriniz olacaktır tabi ki alabilirim fakat 21 seviye olmakta seni prime yapıyor neden boşuna 75 80 tl bayılayım
ki o kadar parayı envantere verdikten sonra koyar yani o para bana 
8 - KESİNLİKLE HİLE KULLANMAYAN BİR EKİP VEYA TAKIM OLMASI TERCİHİM AMA ŞART DEĞİL (BEN KULLANMIYORUM.)
AMACIM OLGUN SAYGILI SEVGİLİ İNSANLAR İLE ARKADAŞLIK KURMAK OYUN İÇİNDE
İlla takım veya ekip olmasına gerek yok oynamak isteyen var ise steam profil linki:
) Kod ile arkadaş eklemek için csgo açıkken sağda ''arkadaşlık istekleri'' kısmına tıkladığında ''hemen altta arkadaş ekle var ona tıklayıp kodu yazdığınızda ben çıkarım 
Discord veya TeamSpeak 3 kullanabilirim. (Bu arada ek olarak Bowie veya Avcı Bıçağı-Alazlanmış ( Görevde kullanılmış ) arıyorum Avcı için 550 Bowie için 600 tl bayılabilirim satmak isteyen olur ise iletişime geçsin pm den (Fiyat konusunda da iletişime geçebilirsiniz.)
Adım: Mehmet Akif
Yaşadığım şehir/memleketim: Tekirdağ/Kayseri
(Konuyu yanlış yere açmış olabilirim fakat başka bir başlık bulamadım moderatör arkadaşlardan ricam konu yanlış yerde ise konuyu kapatmadan taşımaları olacak. Teşekkür ederim
)
1- Ekip/takım üyelerinin her biri en az 20 yaşında olacak.
2- Unprime ve prime olayına takılmayacak (hesabım yeni kasıyorum suan prime için)
3- Günde en az 2 maça girecek
4- Azda olsa envanteri olmasını tercih ederim (şart değil)
5- Bu ayın 22sinde envanter dizeceğim buna bıçak dahil bu benim iyi oynadığım anlamına gelmiyor çok iyi bir oyuncu değilim orta halliyim (min 10 kill)
6- Aldığım FPS çok yüksek değil (Dust2 70-80 FPS)
7- O kadar envanter dizipte prime alamıyor musun diyenleriniz olacaktır tabi ki alabilirim fakat 21 seviye olmakta seni prime yapıyor neden boşuna 75 80 tl bayılayım
8 - KESİNLİKLE HİLE KULLANMAYAN BİR EKİP VEYA TAKIM OLMASI TERCİHİM AMA ŞART DEĞİL (BEN KULLANMIYORUM.)
İlla takım veya ekip olmasına gerek yok oynamak isteyen var ise steam profil linki:
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
veya cs go arkadas kodum: SXHXM-AGSE (Tabi ki hile kullanmıyor olmasını isterim ama şart değil olan bana olmaz Discord veya TeamSpeak 3 kullanabilirim. (Bu arada ek olarak Bowie veya Avcı Bıçağı-Alazlanmış ( Görevde kullanılmış ) arıyorum Avcı için 550 Bowie için 600 tl bayılabilirim satmak isteyen olur ise iletişime geçsin pm den (Fiyat konusunda da iletişime geçebilirsiniz.)
Adım: Mehmet Akif
Yaşadığım şehir/memleketim: Tekirdağ/Kayseri
(Konuyu yanlış yere açmış olabilirim fakat başka bir başlık bulamadım moderatör arkadaşlardan ricam konu yanlış yerde ise konuyu kapatmadan taşımaları olacak. Teşekkür ederim
Son düzenleme: