CS-GO Takım/Ekip arıyorum. Konu içeriğini okuyun lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Başlıkta belirttiğim gibi aradığım şey ekip-takım

1- Ekip/takım üyelerinin her biri en az 20 yaşında olacak.
2- Unprime ve prime olayına takılmayacak (hesabım yeni kasıyorum suan prime için)
3- Günde en az 2 maça girecek
4- Azda olsa envanteri olmasını tercih ederim (şart değil)
5- Bu ayın 22sinde envanter dizeceğim buna bıçak dahil bu benim iyi oynadığım anlamına gelmiyor çok iyi bir oyuncu değilim orta halliyim (min 10 kill)
6- Aldığım FPS çok yüksek değil (Dust2 70-80 FPS)
7- O kadar envanter dizipte prime alamıyor musun diyenleriniz olacaktır tabi ki alabilirim fakat 21 seviye olmakta seni prime yapıyor neden boşuna 75 80 tl bayılayım :) ki o kadar parayı envantere verdikten sonra koyar yani o para bana :D
8 - KESİNLİKLE HİLE KULLANMAYAN BİR EKİP VEYA TAKIM OLMASI TERCİHİM AMA ŞART DEĞİL (BEN KULLANMIYORUM.) :) AMACIM OLGUN SAYGILI SEVGİLİ İNSANLAR İLE ARKADAŞLIK KURMAK OYUN İÇİNDE
İlla takım veya ekip olmasına gerek yok oynamak isteyen var ise steam profil linki:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
veya cs go arkadas kodum: SXHXM-AGSE (Tabi ki hile kullanmıyor olmasını isterim ama şart değil olan bana olmaz :p ) Kod ile arkadaş eklemek için csgo açıkken sağda ''arkadaşlık istekleri'' kısmına tıkladığında ''hemen altta arkadaş ekle var ona tıklayıp kodu yazdığınızda ben çıkarım :)

Discord veya TeamSpeak 3 kullanabilirim. (Bu arada ek olarak Bowie veya Avcı Bıçağı-Alazlanmış ( Görevde kullanılmış ) arıyorum Avcı için 550 Bowie için 600 tl bayılabilirim satmak isteyen olur ise iletişime geçsin pm den (Fiyat konusunda da iletişime geçebilirsiniz.)
Adım: Mehmet Akif
Yaşadığım şehir/memleketim: Tekirdağ/Kayseri

(Konuyu yanlış yere açmış olabilirim fakat başka bir başlık bulamadım moderatör arkadaşlardan ricam konu yanlış yerde ise konuyu kapatmadan taşımaları olacak. Teşekkür ederim :) )

Son düzenleme:
fierecol reborn
Griffin Premium
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kendimi iş başvurusunda hissettim :d hile kullanmadan pek oyanayamıyorum ama

elektrik hayattır
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
şahsen tek başıma oynamayı tercih ederim bro bence sende tek takıl daha iyi olur

Donator
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ekibe girebilirim ancak pek oynamadım oyunu acemisiyim ha crossfire gibi oyınlar oynadım el aşinalığı var yani pc gayet iyi ultra da 300-400 alır gibime geliyor ilgilenirsen özelden ulaş

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
şahsen tek başıma oynamayı tercih ederim bro bence sende tek takıl daha iyi olur
Askerden geleli çok uzun zaman oldu tek başın olmuyor dostum yabancılar ile anlasmak ve takımına Türk gelince %50 ihtimalle yaptığın küçük bir hatada bile anne bacı demeden sövmesi benı germeye başladı.
Post automatically merged:

Ekibe girebilirim ancak pek oynamadım oyunu acemisiyim ha crossfire gibi oyınlar oynadım el aşinalığı var yani pc gayet iyi ultra da 300-400 alır gibime geliyor ilgilenirsen özelden ulaş
Dostum zaten ben soloyum şuan ekip ve takım arkadaşları arıyorum kendime ben takım veya ekip kurmuyorum ki ben kaptanlıkta yapamam zaten :D ekleyebilirsin benı oynamak istiyorsan yukarıda kodum var

Donator
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Askerden geleli çok uzun zaman oldu tek başın olmuyor dostum yabancılar ile anlasmak ve takımına Türk gelince %50 ihtimalle yaptığın küçük bir hatada bile anne bacı demeden sövmesi benı germeye başladı.
Post automatically merged:

Dostum zaten ben soloyum şuan ekip ve takım arkadaşları arıyorum kendime ben takım veya ekip kurmuyorum ki ben kaptanlıkta yapamam zaten :D ekleyebilirsin benı oynamak istiyorsan yukarıda kodum var
En nihayetinde 3-5 kişi toplanınca ekip olacak

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hile sitesinde hile kullanmayan ekip aramakta güzel dostum :D
Bu forum sadece hile forumu değil dostum :) Güzel yorumun için teşekkür ederim fakat biraz forumu gezersen çok daha yararlı şeyler olduğunu fark edersin :D Tabi dediğin bir noktada doğru fakat tamamen değil. Benim gibi önceden hile kullanıpta sonunda her türlü banlanacağının farkına varıp hile kullanmayı kesmiş temiz oynamaya başlamış tonlarca insan olduğunu dusundugum için boyle bir konu açtım. Hala buralarda takılmamın sebebi ise foruma üyeliğimi sadece hile için almamıştım ben :) Ayrıca bu forumun hile dışında çok yararlı olduğunu düşünüyorum özellikle programlama ile uğraşıyorsan :)

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
kanka iş başvurusuna dönmüş ama
1-yaşım 22
2-hesap premium 22 lv oldum geçenlerde kasarak
3-envanter boş :D para yok
istersen L4Bebe steam adım ekleyebilirsin

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Ben buraya evlenmeye geldim adam babam kıraker soruyor balık kralerimi mi ne bu kanka eskiden olda hilesiz olurdu da şimdi insan alışınca zor geliyi ya

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kanka iş başvurusuna dönmüş ama
1-yaşım 22
2-hesap premium 22 lv oldum geçenlerde kasarak
3-envanter boş :D para yok
istersen L4Bebe steam adım ekleyebilirsin
Ben senin hile konularında yazılarını gördüm sanırım soft kullanıyorsun. Ama bunun hiç önemi yok arkadaşlık önemli :) Ekliyorum hemen

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
reis oyun ara diyip oyun içi de arayabilirsin yüksek ranklarda rahat edersin o kadar toxic türk çıkmıyor karşına

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
kanka hileli hesapda var hilesiz hesapda ben bu hesabımda hile kullanmıyorum malum vac vs sıkıntıya düşmeyelim rank lem bu arada benim
Benim rank yok ama 6 win var ki oynayışım nova 3-4 en baba mg 2 haberin olsun :p

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
kanka bana özelden ulaş oynayalım yaş 27 eskı 1,5 ve 1.6 cs oyuncusuyum az okuldan kacıp kafede counter kıt atmadık :D
varsa dıscord kullan bende dıscord var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...