CS:GO DLL Hileleri hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamirci
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Selamun aleyküm, konu yeri doğrumu yanlışmı bilmiyorum yetkili adminler eğer yanlış yer ise doğru kısıma taşırsa sevinirim. Benim bir sorum olacaktı internette csgo free hack buldum bir sürü dll. olarak bir tanesini önceden kullanmıştım ama hiç virüstotale taratmamıştım şimdi tarattığımda ise
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
alıyorum 12/63 12 tane zararlı virüs buldu bunu herhangi bir enjektör ile csgoya inject etsem bilgisayara virüs bulaşma gibi bir durum olurmu önceden kullandığımda bir sıkıntı çıkmamıştı yinede sorayım dedim tekrar kullanacağım çünkü.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
1. dllden bulaşır.
2. 12/63 falan sıkıntı değil
3. 63/63 de olabilir bu virüstotale pek güvenme zamanında ratımızı 63/1 yapmıştık
4. siteye bağlı gibip csgo hile yazıp thumbnailde başka hile videoda başka hile indirme linkinde 10 tane kısaltma servisi flan varsa evet bal gibi yersin virüsü X

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Sorun yok vmprotect den koruma yaptiysa sonuclsr normaldir

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Genelde hile programlarında virüs bulunur bunlar zararsızdır genelde

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
12/63 güzel bir değer ama ne virüsü tespit edildiği önemli konuyo virustotal linkini koysaydın baka bilirdik.

Üye
6 HİZMET YILI
Kardeşim enes galiba ismin ezkills hile programını kullanıyodum da çalışmıyor etiketi koymuşsun ama hala çalışıyo bende kullanmaya devam etsem ban yermiyim.Yeri değil ama cevaplarsan sevinirim

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kardeşim enes galiba ismin ezkills hile programını kullanıyodum da çalışmıyor etiketi koymuşsun ama hala çalışıyo bende kullanmaya devam etsem ban yermiyim.Yeri değil ama cevaplarsan sevinirim
o etiketi ben koymadım kendiliğinden koyulmuş

Üye
6 HİZMET YILI
Kullanmaya devame edebilirim yani bir sıkıntı olmaz değil mi? Bu arada cevap verdiğin için sağol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...