Arkadaşlar cs go için bir konu açmıştım, cs go açtığım 2 hesapta direk ban yemişti herhangi bir üçüncü parti ayzılım bulunmamasına rağmen , bu yüzden donanım banı yedim sonucuna ulaşmıştık. Bunun herhangi bir çözümü var mı? Proğramları paylaşıp anlatabilirseniz çok sevinirim.
donanım banı değildir bende daha önce ban yedim csgo bırak donanım banını normal banı zor atıyor zaten, olduki donanım banı yedin değiştirmenin bir yolu yoktur. ancak oyununun kodlarını inceliyip hangi donanımların id'lerini bu ban için kullandığını bulacaksın örnek: işlemci ve ram'in kullanıyor ise bu iki donanımdan birisini değiştireceksin.
arkadaşların bahsettiği gibi eposta telefon numarası bir önceki hesabında falan ban yemiş ve yeni hesabında da aynı maili telefonu kullandıysan vac ban yersin ban yememek istiyorsan o mail ve telefon vac ban üstünden 2 yıl geçmesi gerekiyor yoksa kaç tane açarsan aç ban yersin
Arkadaş Üstte Yazmış Zaten
1-Logları Temizlemezsen
2- Aynı Email Kullanırsan Veya Fake
3- VAC yediğin hesaptakileri bilgileri onda kullanmıycaksın
Bunun Dışında Atar
Bildiğim kadarıyla böyle bir şey yok. Yani HWID bir ban söz konusu değildir. Hesabın banlanmıştır. Ayrıca bilgisayarında hala hile kalıntıları, loglar vs. vardır bunları temizlersen tekrardan denersin.