Valorant Donanım Banı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
donanım banı kaldırmak icin yeni bi flash disk alırsan ve valorantı ona yuklersen donanım banı kalkıyordu birde hwid degistirme vardı onu cok bilmiyorum

Üye
5 HİZMET YILI
Yeni mobo (anakart) satin alin kapali betada hile yapip yasaklanan kullanicilarin bani 90 gun sonra kaldirilicak, lakin bu sizi kapsamiyor.Siz tam surumde yasaklandiginiz icin hali hazirda olan bilgisayarinizla birdaha yeni bir af cikmassa kalici olarak yasakli kalacaksiniz.Dolayisi ile yeni bir mobo almayi deneyin.

Kılıçla yaşa Kılıçla öl
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
saçma sapan banlar atıolar knka benede yedim format atmana gerk yok

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
arkadaşlar ticket atmıştm ne olarak ban yedim diye 1.parti yazılımdan kurtulman için format atman gerekiyor yada bilgisayarını bir teknisyene göstermen gerekiyor diyo şuan ben format atarsam açtığım yeni hesap ban yemeyecek dimi doğrumu anladım

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
adamlar kendilerinin bile ne yaptığını bilmiyor hangi donanıma ban attın diyorum 1parti yazılım diyor sonra tekrar yazıyorum busefer 1.parti yanlış yazmışım 3.parti banı yemişsin diyor sorduğum sorularsa hangi donanıma ban attınız amk bu kadar salak aptal oc yok bu dünyada aq valornt çalışanları ocları copy paste ile cevap veriyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
donanım banı yediysen çözümü yok diye biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
valla yabancı kanallarda onu çözen cok adam varda güvenmek sana kalmış ekran kartının garantisi gidiyor diyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...