CS:GO duo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hile kullanan ( mevlana kullanmayan ) kişiler olarak birlikte yani 5 kişi oynayarak seri seri win alıp 21 seviye olup seçkin almak istiyorum.Amacım ban yemeden 21 seviye olup hile ile seçkin nasıl alınır göstermek olucaktır.Seviye hızlı kasmam içinde sürekli rekabetçide win almam lazım haliyle seçkin olmadıgım için ve rankımda şuan nova4 oldugu için kötü oynayanlar ve hileciler çok o yüzden 5 kişi girersek hepimiz birbirimize yardımcı oluruz.Varsa girmek isteyen girelim

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
kardeşim çok zor şuan baya sıkı takip ediyorlar 21 lvl olsan bile bi kaç gün sonra ban atıyorlar 1 kere hile kullandım kendi takım arkadaşlarımla karşılıklı maç attık o maçta hile açtım hiçbiri raporlamadı beni 1 hafta sonra otomatik ban yedim

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kardeşim çok zor şuan baya sıkı takip ediyorlar 21 lvl olsan bile bi kaç gün sonra ban atıyorlar 1 kere hile kullandım kendi takım arkadaşlarımla karşılıklı maç attık o maçta hile açtım hiçbiri raporlamadı beni 1 hafta sonra otomatik ban yedim
şuan 14 levelim daha önce 21 level yaptım fakat şifresini unuttum :)

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
reis 21 leveli kaç günde kaç saate yaptın tahmini

Üye
5 HİZMET YILI
Kahretsin, seninle oynamak ve 21. sırada olmak için kendime mini bir meydan okuma yolu yaratmak istiyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bende yorum yok olunca en yakın zamanda geleceğim

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
21 Seviye Olmak Zaten Belirli Bir Seviyeden Sonra Zorlaşıyor 5 Hileci Adam İle Girsen Bile Karşıda Mevlana Açan Veya Belli Eden Oluyor Sonuçta Free IOldu Şahsen Seçkinde Bile Mevlana Açan Görüyorum Adama Hesap Almak Koymuyor Ucuz Yani Siz Belli Bir Yerden Sonra Report Yiyeceksiniz Maçlar Düşer OW Banlanabilirsiniz Toplu Biz Yemiştik 5 Kişi Rank Kasıyorduk Hepimiz OW Yemişiz Yani Legit Oynamakda Olmuyor Bir Yerden Sonra

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Güvenlik düzeyi Max da dikkatli olamak lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...