CS:GO düşük fps sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Agalar ben 800x600de low ayarlarda oynuyorum. Oyuna en son gelen güncelleme ile fps düşüşü yaşıyorum normalde yoldaşta (İnferno-Shortdust-Train) 80 90 ı görüyordu fps, rekabetçide ise (Dust2-Mirage) bu maplarde 40 50 60 arasıydı 40a düşse bile akıcı bir oyun vardı yani 30 40 fps ama 60fps akıcılığı vardı son güncelleme gelmeden 1-2 gün önce fps değerlerim düştü yoldaşta 30-40-50, rekabetçide ise 30-40 arası alıyorum ama hiç akıcı değil. Nasıl fps arttırırım yardımcı olucak varmı?
NOT : Nvidia denetim masası ayarlarını tamamen performasn odaklı yaptım, oyun dosyalarından videos klasörünün ismini değiştirdim gereksiz animasyonlar felan kalktı.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Unlostun bir videosu vardı fps için ben yaptım 10 15 arası artış sağladı
Kral unlost ve hellian dan 2 video izledim bende yaptım hepsini, en azından 40 50 60 alıyorduk ama yinede oyun akıcıydı 60 70 gibi hissettiriyordu ama şu güncelleme bozdu işi fps düştü baya akıcılık desen oda kalmadı

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Her güncellemede ilk günlerde böyle sıkıntılar oluyor Cs Go da bir kaç güne güncelleme ile düzelir bence

Onaylı Üye
Ödüller
1
8 HİZMET YILI
Kral unlost ve hellian dan 2 video izledim bende yaptım hepsini, en azından 40 50 60 alıyorduk ama yinede oyun akıcıydı 60 70 gibi hissettiriyordu ama şu güncelleme bozdu işi fps düştü baya akıcılık desen oda kalmadı
Evet fark ettim bunun sorunu bence oyun açılırken sinematik vermesinden dolayı ayrıca ısınma turunda karşılıklı çatışma da çok saçma olmuş biraz araştıriyim illa ki o açılışta ki sinematiği tamamen kaldırmak için bir kod vardır ve güncellemeden sonra oyunda eksiklikler olduğu açıkcası oyunu berbat ettikleri de bir gerçek

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
öncelikle merhabalar sebebi 2 şey olabilir şuanda
1:) Oyuna gelen yeni güncelleme çok fazla oyunun kasmasına sebep oluyor
2:) oynadığınız haritaya göre aldığınız fps değişmektedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...