Onaylı Üye
Kral unlost ve hellian dan 2 video izledim bende yaptım hepsini, en azından 40 50 60 alıyorduk ama yinede oyun akıcıydı 60 70 gibi hissettiriyordu ama şu güncelleme bozdu işi fps düştü baya akıcılık desen oda kalmadıUnlostun bir videosu vardı fps için ben yaptım 10 15 arası artış sağladı
Tamamdır kral düzelir inşallah aksi taktirde akıcılık olmadığı için oyun zevk vermiyorHer güncellemede ilk günlerde böyle sıkıntılar oluyor Cs Go da bir kaç güne güncelleme ile düzelir bence
Evet fark ettim bunun sorunu bence oyun açılırken sinematik vermesinden dolayı ayrıca ısınma turunda karşılıklı çatışma da çok saçma olmuş biraz araştıriyim illa ki o açılışta ki sinematiği tamamen kaldırmak için bir kod vardır ve güncellemeden sonra oyunda eksiklikler olduğu açıkcası oyunu berbat ettikleri de bir gerçekKral unlost ve hellian dan 2 video izledim bende yaptım hepsini, en azından 40 50 60 alıyorduk ama yinede oyun akıcıydı 60 70 gibi hissettiriyordu ama şu güncelleme bozdu işi fps düştü baya akıcılık desen oda kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?