23 Nis 2020 #1 NorXwel Mustafa Kemal Atatürk Süper Üye Katılım 9 Mar 2019 Mesajlar 683 Tepki puanı 154 Ödüller 6 7 HİZMET YILI CS:GO da Duvar Arkası chams rengi değişme ayarı hangisi bulamadım da yani gördüğümüz yerleri farklı görmediğimiz yerleri farklı nasıl yapılır? [Konuyu yanlış yere açtıysam kb]
CS:GO da Duvar Arkası chams rengi değişme ayarı hangisi bulamadım da yani gördüğümüz yerleri farklı görmediğimiz yerleri farklı nasıl yapılır? [Konuyu yanlış yere açtıysam kb]
23 Nis 2020 #2 cressiva C кöтüℓüктαηяıçαѕı Seçkin Üye Katılım 13 Ağu 2018 Mesajlar 340 Çözümler 3 Tepki puanı 48 Ödüller 6 Yaş 26 7 HİZMET YILI Konu doğru yerde ama renk değiştirme hakkında bir fikrim yok en iyi bulanlar kurcalayanlardır kanka kurcala boz yap korkma bişey olmaz
Konu doğru yerde ama renk değiştirme hakkında bir fikrim yok en iyi bulanlar kurcalayanlardır kanka kurcala boz yap korkma bişey olmaz
23 Nis 2020 #3 PlateX Seçkin Üye Katılım 7 Şub 2018 Mesajlar 599 Çözümler 2 Tepki puanı 85 Ödüller 8 Yaş 26 8 HİZMET YILI Chams Dan Visible Kısmını ocluddede getir enabledı seç renk seç
23 Nis 2020 Konuyu başlatan #4 NorXwel Mustafa Kemal Atatürk Süper Üye Katılım 9 Mar 2019 Mesajlar 683 Tepki puanı 154 Ödüller 6 7 HİZMET YILI roussen' Alıntı: Konu doğru yerde ama renk değiştirme hakkında bir fikrim yok en iyi bulanlar kurcalayanlardır kanka kurcala boz yap korkma bişey olmaz Genişletmek için tıklayın ... Neden yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz anlamıyorum. Sorumunu cevabını arıyorum nasıl bulacağımı değil. Post automatically merged: 23 Nis 2020 PlateX' Alıntı: Chams Dan Visible Kısmını ocluddede getir enabledı seç renk seç Genişletmek için tıklayın ... Eyvallah çok teşekkürler... <3
roussen' Alıntı: Konu doğru yerde ama renk değiştirme hakkında bir fikrim yok en iyi bulanlar kurcalayanlardır kanka kurcala boz yap korkma bişey olmaz Genişletmek için tıklayın ... Neden yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz anlamıyorum. Sorumunu cevabını arıyorum nasıl bulacağımı değil. Post automatically merged: 23 Nis 2020 PlateX' Alıntı: Chams Dan Visible Kısmını ocluddede getir enabledı seç renk seç Genişletmek için tıklayın ... Eyvallah çok teşekkürler... <3