CS GO External Hile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar iyi bir araştırma yaparsanız extandel ve inteldıl hile ne demek anlarsanız ben kısaca açıklayayım.
inteldıl hileler injekli hilelerdi ve valve bunu yakalar ve ansızın oyunda veya daha sonra 1 kere bile açtıysanız o ay içinde vac dalgası gelirse ban yersiniz.Çünkü sistem artık onu yakalamıştır.
Extandel hileler iste injekleme yapmadan cmd komudu vs olarak çalışan programlardır.Yaklaşık olarak 5 senedir hileyi kullanıyorum.Alt yapı sistemini Almanya da 5bin tl ye yaptırmıştım.Ve 3-4 bin tl lik main hesabımda açıp oynuyorum.Diyeceksinizki nasıl ban yemiyorsun ow dan bu hileyi sadece arkadaşlarımla 5-6 kişiye verip birlikte maç giriyoruz ve herkes eşit şekilde vurunca ve belli etmeden(legit) oynarsanız ow yeme olasığınız çok az.Owa düşme artık sizin elinizde orasına hiç bir hile ve hile yapımcıları çözüm getiremez.
Bu hile %100 vac yeme olasılığı olmayan bir hile foruma 1 yıldır üyeyim ama aktif olarak kullanmıyorum ve yıllardır cs go oyuncusuyum sizlere böyle bir şey paylaşmak istedim.Hile sadece sanırım atınca cs ye gelen güncelleme olana kadar çalışacaktır.Çünkü ufacık bir güncelleme gelse ben onu ofset güncelleme ile tekrar güncelleyip öyle açıyorum hileyi.Hileyi açsanız açılmaz zaten o yüzden korkmayın herhangi bir sorun olmaz.Hileyi tanıtım amaçlı atıyorum iyi oyunlar herkese.Aim asistli ve aimsiz olarak 2 farklı dosya olarak atıyorum tek yapmanız gerekn oyuna veya maça girince hileyi yönetici olarak çalıştır diyip açmak.Kullanımı bu kadar basit kapatmak isterseniz çarpıdan kapatarak hile kapanır.Her iki hilede trigger alt tuşundadır.Crosunuzu koydugunuz yere alta basılı tutarak karşıdaki adamı direk kafadan alır.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
hilenin trigger tuşu alt tuşdur.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Sadece wh ve trigger mevcut.tirgger tuşu alt tuşudur.

Herkese iyi oyunlar arkadaşlar eğer devamını istiyorsanız adminlerin vs bana cs goda yetki vermesi ve bu sistemi mermory hack çalıştırma düzeyine getirebiliriz.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bilmeyenler güzel bir konu olmuş tekşekürler

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Sağol dostum. Güncelleme gelince buraya tekrar atacak mısın yoksa sadece tek seferlik mi ?

Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Çeviri ile mi yazdın dostum yazıyı bende extendel ne diyorum anlayamadım ilk başta :D

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Çeviri ile mi yazdın dostum yazıyı bende extendel ne diyorum anlayamadım ilk başta :D
External işte anla brom :D
Post automatically merged:

Sağol dostum. Güncelleme gelince buraya tekrar atacak mısın yoksa sadece tek seferlik mi ?
Şuan kullancınların böyle birşey den haberdar olması ve insanların injekli programlı cs go da hile açmamaları için paylaştım eğer modluk tarzı şeyler verilirse sürekli günceller atarım yada ilgisi olanlar için özelden yazışarak konuşabiliriz.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
oooooo en sevdiğim cs hilesinin anlatımı gelmişşşşşşşşş aboow sımdı sevınsem mı uzulsem mı bılemedım uzulecem bıraz cunku hılem ıfsa oldu asdlksd ne guzel ben kullanıyordum bırtek ama olsundu kullanacak arkadaslara helal hoş olsun flkşdjgdkosşfjdkgd kesın kullanın ama bıraz guclu hıler severızzzzzzzz

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
oooooo en sevdiğim cs hilesinin anlatımı gelmişşşşşşşşş aboow sımdı sevınsem mı uzulsem mı bılemedım uzulecem bıraz cunku hılem ıfsa oldu asdlksd ne guzel ben kullanıyordum bırtek ama olsundu kullanacak arkadaslara helal hoş olsun flkşdjgdkosşfjdkgd kesın kullanın ama bıraz guclu hıler severızzzzzzzz
Birada forumdaki arkadaşlar yararlansın dedim çağlacım :D

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
güzel bir konu olmuş tekşekürler

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Deneyen arkadaşların olumlu olumsuz fikirlerini yazarlarsa sevinirim ha bide bi likenızı alırım :D

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Oha neleri var :D bilgilendirme için teşekkür ederim konuyla alakam yokken bilgi sahibi oldum :D

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Rica ederim kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...