cs go fps darboğaz sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
herkese merhaba arkadaşlar bilgisayar özellşkler:
intel xeon e5450
ati radeon hd 8350 1gb
4 gb ddr2 ram
ssd yok

sorun şu:
cs go dabu özellikelrde 20-fps anca alıyorum bütün aayarları kıstım ancak darbopaz sorunu var darboğaz sorunu dediğim sie ekrana görüntğ kaliteli geliyor ancak mouse ve ekran senkronize hareket etmiyor tüm bileşenlere baktığımdacs go sistem gereksinimlerini fazlasıyla karşıladığı halde bu sorunun neden cıktıgını anlamıyorym ben sorunun ana kartın ddr 2 destekli olmasından ötürü ram mhz sinin yeterli olmadıını düşünüyorum sizin görüşünüz nedir?
LÜTFEN GERÇEKTEN YARDIMCI OLACAK OLANLAR YAZSIN BOŞ VE YORUM KASMA AMAÇLI CEVAPLARI RAPORLİCAM

Look at this I am Rich
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
herkese merhaba arkadaşlar bilgisayar özellşkler:
intel xeon e5450
ati radeon hd 8350 1gb
4 gb ddr2 ram
ssd yok

sorun şu:
cs go dabu özellikelrde 20-fps anca alıyorum bütün aayarları kıstım ancak darbopaz sorunu var darboğaz sorunu dediğim sie ekrana görüntğ kaliteli geliyor ancak mouse ve ekran senkronize hareket etmiyor tüm bileşenlere baktığımdacs go sistem gereksinimlerini fazlasıyla karşıladığı halde bu sorunun neden cıktıgını anlamıyorym ben sorunun ana kartın ddr 2 destekli olmasından ötürü ram mhz sinin yeterli olmadıını düşünüyorum sizin görüşünüz nedir?
LÜTFEN GERÇEKTEN YARDIMCI OLACAK OLANLAR YAZSIN BOŞ VE YORUM KASMA AMAÇLI CEVAPLARI RAPORLİCAM
Dikey senkronizasyon'u kapatıp dener misin?

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Arka planda uygulama çalışmasın driverları güncelle belki virüs de olabilir sistem yeterliyse kaldırması gerek windows 10 ise oyun modu aç ve pc yi güç menüsünden max performans için ayarla muhtemelen senkronizasyon bozukluğu varsa cpu ya yük veren başka bişeyde vardır dc vs uygulamaları kapat bence

Süper Üye
7 HİZMET YILI
reis bence normal ben gtx 1050 ti i37100 ie 100fps alıyorum yani

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
unlostun 2020 fps arttırma videosunu izle bende arttı fps

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Bilgisayarınız gereksinimleri karşılıyor, radeon ekran kartının daha yüksek performans için nasıl yapılandırılacağı hakkında bir şeyler arayın.

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
internette koddlar var onları gir ve ssd al

Üye
6 HİZMET YILI
Darboğazdan kastın tam olarak nedir, sisteminde yetersiz kalacak tek şey ekran kartın gibi duruyor başka bir ekran kartı alırsan darboğaz problemin ortadan kalacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...