Nvidia sürücülerin güncel değilse güncelle ondan sonrasında Nvidia denetim masasını aç şunları uygula :merhabalar ben laptop kullanıyorum ve fps sorunu var
özelliklerim
AMD RYZEN 7 3750H
GTX1660Tİ
16GB RAM
MODEL:ASUS ZEPHYRUS G GU502DU
aga hepsini yaptım ama gene aynıNvidia sürücülerin güncel değilse güncelle ondan sonrasında Nvidia denetim masasını aç şunları uygula :
Görüntü ayarlarının yönetilmesi kısmını tamamen keyfine göre ayarla ciddi anlamda bir işe yaradığı yoktur sadece performans diyerek 2 fps için görüntüyü heba edersin .
3D AYARLARIN YÖNETİLMESİ sekmesine tıkla
Tercih edilen grafik işlemci kısmında otomatik veya varsayılan varsa ekran kartını yani Nvidia GTX 1660'ı seç
sonrasında alttaki tüm listede ayarlara göz gezdir üçlü arabellekleme falan olacak onu kapat bir iki ayarda varsayılan diyor onları performans moduna al düzelir. 30 veya 60 fps sabitleniyor muhtemelen senin çözüm için bu dediklerimi yap sorunun çözülünce de like butonuna tıkla
attım aga gene düzelmedikanka format düzelir bence.
EMİNİMYani dostum bu özelliklerle fps drop yaşaman mümkün değil. Ya sistemin güncellemeleri tam değildir ya da sürücülerde eksiklikler vardır. Ekran kartı sürücüsünün güncel veya tanımlı olduğundan emin misin?
performansda D:dostum laptop unun güç tasarrufu modunda olmadığına dikkat et
unlost kanalının güncel fps yükseltme videosunu izleyip orda gösterilen ayarları uygulayabilirsin. ben denedim memnunum tavsiye ederim.aga hepsini yaptım ama gene aynı
Post automatically merged:
attım aga gene düzelmedi
yok yapmadığına adım gibi de eminim özelden ulaş bana bağlanıp halledeyim ben de rog kullanıcısıyım aynı sorunlar geçti başımdan ordan biliyorum özelden ulaş banaEMİNİM
Post automatically merged:
performansda D:
abi bu sistemle cidden sorun vardır drop falan yaşaman çok saçma
Yani dostum bu özelliklerle fps drop yaşaman mümkün değil. Ya sistemin güncellemeleri tam değildir ya da sürücülerde eksiklikler vardır. Ekran kartı sürücüsünün güncel veya tanımlı olduğundan emin misin?