cs:go fps sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
you better be joking
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
merhabalar ben laptop kullanıyorum ve fps sorunu var
özelliklerim
AMD RYZEN 7 3750H
GTX1660Tİ
16GB RAM
MODEL:ASUS ZEPHYRUS G GU502DU

AKA Üstün Kısa
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
knk UNLOST un fps arttırma videosu var onu izlemeni tavsiye ederim.

Bilgisayar Teknisyeni
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
7 HİZMET YILI
Unlost'un paylaşımını takip et işe yarayacağını umuyorum, donanımların dar boğaz yapıyor olabilir mi ?

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
merhabalar ben laptop kullanıyorum ve fps sorunu var
özelliklerim
AMD RYZEN 7 3750H
GTX1660Tİ
16GB RAM
MODEL:ASUS ZEPHYRUS G GU502DU
Nvidia sürücülerin güncel değilse güncelle ondan sonrasında Nvidia denetim masasını aç şunları uygula :
Görüntü ayarlarının yönetilmesi kısmını tamamen keyfine göre ayarla ciddi anlamda bir işe yaradığı yoktur sadece performans diyerek 2 fps için görüntüyü heba edersin .
3D AYARLARIN YÖNETİLMESİ sekmesine tıkla
Tercih edilen grafik işlemci kısmında otomatik veya varsayılan varsa ekran kartını yani Nvidia GTX 1660'ı seç
sonrasında alttaki tüm listede ayarlara göz gezdir üçlü arabellekleme falan olacak onu kapat bir iki ayarda varsayılan diyor onları performans moduna al düzelir. 30 veya 60 fps sabitleniyor muhtemelen senin çözüm için bu dediklerimi yap sorunun çözülünce de like butonuna tıkla

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Windows + R tuşu ile " %temp% ve temp" ayrı ayrı yazarak dosyaları temizleyebilir. Daha sonra kullandığın ekran kartının özelliklerini performans moduna çekersen sorunun %60 seviyelerinde düzelecektir. Eğer %100 düşüş sağlamak istiyorsan bunu tamamen düşürebilmek adına Masaüstü programlarını tek bir dosya haline getirerek ve bilgisayar başlangıç programlarını en az 1-2 taneye indirgeyerek %100 düşüş sağlayabilirsin. ( Çalıştır kısmına yazdığın %temp% ve temp komutları için içindeki her şeyi silebilirsin hiçbir sakıncası yok)

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
İşe yaramayan uygulamaları arka planda kapat, büyük dosyaları masaüstünden kaldır pc yi güzel bir virüs taramdan gecir belki biraz düzelir dostum

Detective
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Hemen hemen aynı sisteme sahibiz mesela hangi oyunlarda fps sıkıntısı yaşıyorsun örnek verebilir misin?

you better be joking
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Nvidia sürücülerin güncel değilse güncelle ondan sonrasında Nvidia denetim masasını aç şunları uygula :
Görüntü ayarlarının yönetilmesi kısmını tamamen keyfine göre ayarla ciddi anlamda bir işe yaradığı yoktur sadece performans diyerek 2 fps için görüntüyü heba edersin .
3D AYARLARIN YÖNETİLMESİ sekmesine tıkla
Tercih edilen grafik işlemci kısmında otomatik veya varsayılan varsa ekran kartını yani Nvidia GTX 1660'ı seç
sonrasında alttaki tüm listede ayarlara göz gezdir üçlü arabellekleme falan olacak onu kapat bir iki ayarda varsayılan diyor onları performans moduna al düzelir. 30 veya 60 fps sabitleniyor muhtemelen senin çözüm için bu dediklerimi yap sorunun çözülünce de like butonuna tıkla
aga hepsini yaptım ama gene aynı
Post automatically merged:

kanka format düzelir bence.
attım aga gene düzelmedi

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Yani dostum bu özelliklerle fps drop yaşaman mümkün değil. Ya sistemin güncellemeleri tam değildir ya da sürücülerde eksiklikler vardır. Ekran kartı sürücüsünün güncel veya tanımlı olduğundan emin misin?

you better be joking
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
bendede biraralar csgo yu açıyodum kasa hafif ısınıyordu hemen pc otomatik kendini kapatıyordu bunun sebebini bilen varsa yazabilirmi ?

abi bu sistemle cidden sorun vardır drop falan yaşaman çok saçma

Yani dostum bu özelliklerle fps drop yaşaman mümkün değil. Ya sistemin güncellemeleri tam değildir ya da sürücülerde eksiklikler vardır. Ekran kartı sürücüsünün güncel veya tanımlı olduğundan emin misin?

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
güncellemeleri yap. arka planda çalışan gereksiz şeyleri sil. orjinal win değilse formatla. olmadı servise yolla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...