Üye
selam arkadaşlar cs go bedava vac ban yemeyen hile bilen varsa yazabilirmi.
selam arkadaşlar cs go bedava vac ban yemeyen hile bilen varsa yazabilirmi.
peki yine bedava hile olupta vac korumasız servere girsem ban yermıyımKardeşim bedava hilelerde her zaman vac korumalı serverlere girdiğin zaman banı yapıştırırlar Vac Ban yemek istemiyorsan ücretli alıcaksın
peki yine bedava hile olupta vac korumasız servere girsem ban yermıyım
csgo şimdi iniyorda nosteam ne kardeşimOwerwatch dan ban yersiniz gene yukarıda yazdık okuyormusunuz ?
Ancak nosteam de kullanırsanız sıkıntı yaratmaz orada da herkes hile zaten.
csgo şimdi iniyorda nosteam ne kardeşim
TEŞEKKÜR EDERİMSteam'e gerek kalmadan Rusların oluşturduğu sürüm. Tek farkı bünyesinde aşırı derecede rus ve tabiki hileli oyuncunun bulunmasıOrada dilediğin gibi hile kullanabilirsin yani yol geçen hanı gibi
HANGİ HİLEYİ KULLANDIN KARDEŞİMPublic hile yasakmı grupta harici olarak bilmiyorum ama, kullanmayın rekte anında ban yersiniz. ben yaptım siz yapmayın :=)
tam olarak hatırlamıyorum ama public hilelerden zaten rekte rank atlasan bile ow'den ban yeme ihtimalin çok yüksekHANGİ HİLEYİ KULLANDIN KARDEŞİM
TAMAMDIR TEŞEKKÜRLERtam olarak hatırlamıyorum ama public hilelerden zaten rekte rank atlasan bile ow'den ban yeme ihtimalin çok yüksek
önemli değil yorumlarımı beğenirsen sevinirim :=)TAMAMDIR TEŞEKKÜRLER![]()
Hilenin adı ne kardeşimarkadasın biri paylaştı oynuyorum bayadır sıkıntı cıkmadı
bekle kardeşim bulursam atayım sana hemenHilenin adı ne kardeşim