CS:GO güven faktörü nasıl düzelir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kötü olan yerler değildir kardeşim, insanlardır.
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar hile kullanmıyorum ama karşı takım report falan etmişti beni bazen takım arkadaşlarıma şakadan sıkıyorum öldürüyorum tabi onlar tanıdık bu yüzden galiba güven faktörüm kırmızı oldu bunu nasıl yükseltirim?

Beğeni, övgü,yorum, alım satım, envanter dizdimi steam level yükselttim her şeyi denedim olmuyor
steame ticket attım dönüş yok güven faktörün mailine nasıl direkt mesaj atarım?
nasıl düzelecek bu yardımcı olursanız sevinirim.

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
"Güven Faktörü'nü iyileştirmenin tek yolu, olumlu bir CS:GO ve Steam topluluğu üyesi olmaktır."

-Steam

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Kral steaminin kuruluş tarihine falan da bakılıyor diye biliyorum oyun içi gerçek oyunculardan övgü alman gerekiyor bende övgü falan satın aldım fakat herhangi bir düzelme olmuyor bu şekilde oyun içi aktifliğine ve oynama saatine bakıyorlar diye biliyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
cevap zaten mesajının içinde arkadaşına sıkma onları öldürme .Şaka yapayım derken kendi hesabını güvensizleştiriyorsun.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
maça girdiğinde maçtaki kişilerden övgü beğeni iste yavaş yavaş düzelir benim arkadaşım öyle düzelti

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
övgü kasman lazım maalesefki botlar var ama işe yarıyor mu bilmiyorum

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Trol yapma 1 2 hafta hilesiz oynamaya calış oynuyorsa da belli etme belki duzelir

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Güven faktörü hile kullandığın zamanlar dışında kırmızıya düşmüyor diye biliyorum. Düzeltmenin yolu ise sancılı ama imkansız değil. Zaten yaptığın şeyler olumlu yönde etkileyecek şeyler. Bunun dışında arkadaşlarına sıkmayı kesinlikle bırak. Topluluk sunucularında zaman geçir. Topluluk öğelerine yorum yap, beğen(yada beğenme), yararlı ve okunacak konular - tartışmalar oluştur ve etkileşim topla. Sadece ranked değil bir kez bile olsa diğer oyun modlarınada gir ve zaman geçir. Zamanla güven faktörün düzelecektir.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Güven faktörünüzü yükseltmek için şunları yapabilirsiniz:
  1. Hile kullanmayın ve adil bir şekilde oynayın.
  2. Takım arkadaşlarınıza saygı gösterin ve onları rahatsız etmeyin.
  3. Takım çalışmasına odaklanın ve takımınıza yardımcı olun.
  4. Oyun sonunda iyi bir davranış puanı almak için olumlu davranışlarda bulunun.
  5. Oyunu sık sık oynayın ve güven faktörünüzü doğal bir şekilde yükseltin.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
aga hileleri report etmek veya steam guardı açmak hesabını public yapmak gibi şeyler yükseltir he bir de honor al veya honor at

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Kanka bi süre oyun içinde takım arkadaşlarını vurma arkadaşlarına övgü attır küfür kullanma chatte elbet yükselir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...