Medellín Kartel Lideri
Onaylı Üye
Tabiki onunda yararı var inceleme yapıyor tamamen ama.genellikle oyunda övgü işte hepprofile yorum attırmak etkili oluyor mu
Tabiki onunda yararı var inceleme yapıyor tamamen ama.genellikle oyunda övgü işte hepprofile yorum attırmak etkili oluyor mu
Hileyi birkaç maçlığına kullanmamanı tavsiye edebilirim çünkü bende 1k saat 2 maladya skin fln dolu legit oynuyorgum ki legitime de güveniyorum fakat güven faktörü olayından dolayı ortalama 3 gün oyuna giremedim ve sonuc overwatch(vac) banİnternetten baktığımda Övgüye baya önemli demişlerdi bende satın aldım 600 adet fakat herhangi bir gelişme olmadı oyun saatim ise 700 ün üzerinde hesap yeni bir hesap değil 6 adet madalyası mevcut bro.
Hocam kullanıdığım hilede otomatik spray atan bi seçenek var tek onun için kullanıyorum yani legit oynamam gerekmiyorHileyi birkaç maçlığına kullanmamanı tavsiye edebilirim çünkü bende 1k saat 2 maladya skin fln dolu legit oynuyorgum ki legitime de güveniyorum fakat güven faktörü olayından dolayı ortalama 3 gün oyuna giremedim ve sonuc overwatch(vac) ban
Sen göremiyorsan lobiden girdiğin insanlara uyarı veriyor.güven faktörünün yeşil veya kırmızı olduğunu nasıl öğreniyoruz