Artık uğraşmıyorlar steam'e yazıyoruz böyle konular için isteği valve ekibine gönderiyorlar ama isteğe bakmıyorlar bile. Ben left 4 dead 1 için yazdım dönmediler bende yeni hesap açtım temiz olsun diye. Hayır yani insan bir geri dönüş yapar.Şöyle, karşı takım senide report etmiştir. Ower'a düşmüşsündür. Owerda maçlarını izleyen kimlerse 4 kişide ki aşırı hile görünce, sanada direk hile yapıştırıp geçmişlerdir. Valveye mail at, yanlışlık varsa eğer düzeltirler. Düşül bir ihtimalle vac banları bazen kaldırabılıyorlar.
Oyun İçi Dosyaları Değiştirdiysen Veya Skin Changer Gibi Birşey Kullandıysan Normal.Bilgisiyarında Fix Yemiş Bir Yazılım Veya Valveye Ticket Aç
Kimse bu kadar iyi açıklayamazdı.Şöyle, karşı takım senide report etmiştir. Ower'a düşmüşsündür. Owerda maçlarını izleyen kimlerse 4 kişide ki aşırı hile görünce, sanada direk hile yapıştırıp geçmişlerdir. Valveye mail at, yanlışlık varsa eğer düzeltirler. Düşül bir ihtimalle vac banları bazen kaldırabılıyorlar.
attım ticket çok attım sistemde büyük ihtimalle overwatche düştüm nedense saçma birşlekildehile kullanmadan nasıl ban yedin kardeşim başka bir şeyden yemişsin sen talep atmanı öneririm
karşı takım dediğin gibi benimde öyle report ettiyse olabilir ama ss aldım 2 tane 2 maçta toplam 8 kill aldım attım ssleri yine olumsuz dönüş yapıldı hesabım baya eskiydihile ile oynadığın için işbirliği olarak algılamış olabilir
güvenlik sistemi saçma hile kullanmayıp iyi oynayan biri report edilip overe düşerse işi yaş önüne gelen velet kesin hile diye reportlar saçma bir güvenlik sistemi varBöyle durumlar arkadaşlarıma da oldu bende o zamandan beri vac korumalı oyunlardan uzak duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?