Cs go hesabım hile kullanmadan banlandı nedeni nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Braveheartz
Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Cs go oynuyorum uzun zamandan beri random rank maçına girdim takımdadaki 4 kişide hile var adamlarda sayı olarak 4 de baya sayı aldı ben 4 kill aldım 2kez bunlar ile oyuna girdim sonra hesabım banlandı adamlar bana yazdı hileyi biz kullandık banı sen yedin dediler 2 maçtada toplam 8 killim vardı nedeni nedir

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
çok garip valve sapıttı böyle bişey olmaması lazım ticket felan yolla bence

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Şöyle, karşı takım senide report etmiştir. Ower'a düşmüşsündür. Owerda maçlarını izleyen kimlerse 4 kişide ki aşırı hile görünce, sanada direk hile yapıştırıp geçmişlerdir. Valveye mail at, yanlışlık varsa eğer düzeltirler. Düşül bir ihtimalle vac banları bazen kaldırabılıyorlar.

⇆  ◁  ❚❚  ▷  ↻
Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
takımında hile olduğunda aldığın rankları almamış gibi olman gerekiyordu fakat böyle bir problemle karşılaştıysan ticket yoluyla bir ihtimal çözüme ulaşabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Valve bu aralar bir değişik bende Left 4 Dead 2 oynuyordum ama birinci oyundan ban yedim uzun zamandır girmediğim halde.

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
hile kullanmadan nasıl ban yedin kardeşim başka bir şeyden yemişsin sen talep atmanı öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Şöyle, karşı takım senide report etmiştir. Ower'a düşmüşsündür. Owerda maçlarını izleyen kimlerse 4 kişide ki aşırı hile görünce, sanada direk hile yapıştırıp geçmişlerdir. Valveye mail at, yanlışlık varsa eğer düzeltirler. Düşül bir ihtimalle vac banları bazen kaldırabılıyorlar.
Artık uğraşmıyorlar steam'e yazıyoruz böyle konular için isteği valve ekibine gönderiyorlar ama isteğe bakmıyorlar bile. Ben left 4 dead 1 için yazdım dönmediler bende yeni hesap açtım temiz olsun diye. Hayır yani insan bir geri dönüş yapar.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
hile ile oynadığın için işbirliği olarak algılamış olabilir

Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Valve iyice sapıttı her şeye ban atıyor, hileler ban yemiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
aynısı arkadasımın basınada geldi bizde bulamadık sebebini

Roseline******************************************
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
takımdakiler hile kullandımı senin banlanmaman lazım normalde steama ulaşıp bildirmelisin

da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Kimse bu kadar iyi açıklayamazdı.

Braveheartz
Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
hile kullanmadan nasıl ban yedin kardeşim başka bir şeyden yemişsin sen talep atmanı öneririm
attım ticket çok attım sistemde büyük ihtimalle overwatche düştüm nedense saçma birşlekilde
Post automatically merged:

hile ile oynadığın için işbirliği olarak algılamış olabilir
karşı takım dediğin gibi benimde öyle report ettiyse olabilir ama ss aldım 2 tane 2 maçta toplam 8 kill aldım attım ssleri yine olumsuz dönüş yapıldı hesabım baya eskiydi :(

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Böyle durumlar arkadaşlarıma da oldu bende o zamandan beri vac korumalı oyunlardan uzak duruyorum

Braveheartz
Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Böyle durumlar arkadaşlarıma da oldu bende o zamandan beri vac korumalı oyunlardan uzak duruyorum
güvenlik sistemi saçma hile kullanmayıp iyi oynayan biri report edilip overe düşerse işi yaş önüne gelen velet kesin hile diye reportlar saçma bir güvenlik sistemi var

maestec
Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Daha önceden bir kere geçen ay hile açtım sonra abim oynamaya devam etti bir şey yoktu iki gün önce oyuna girdim oyun ban atmış böyle saçmalıkmı olur hile açmadan ban yedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...