16 Tem 2023 #1 Kavnyy K Onaylı Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 53 Tepki puanı 2 Yaş 25 2 HİZMET YILI cs go hileyle açtığım zaman hileye tıklayabiliyorum ayar yapılıyor ancak oyunda herhangi bir yere tıklayamıyorum
cs go hileyle açtığım zaman hileye tıklayabiliyorum ayar yapılıyor ancak oyunda herhangi bir yere tıklayamıyorum
Çözüm Jasoelys 16 Tem 2023 İnsert tuşu ile hile arayüzünü açıp kapatabilirsiniz. Hile arayüzü açık olduğu için bir yere tıklamanıza izin vermiyor.
İnsert tuşu ile hile arayüzünü açıp kapatabilirsiniz. Hile arayüzü açık olduğu için bir yere tıklamanıza izin vermiyor.
16 Tem 2023 Moderatör #2 Jasoelys 𐱅𐰇𐰼𐰚 Süper Moderator Katılım 22 Haz 2022 Mesajlar 2,284 Çözümler 441 Tepki puanı 1,046 Ödüller 10 3 HİZMET YILI İnsert tuşu ile hile arayüzünü açıp kapatabilirsiniz. Hile arayüzü açık olduğu için bir yere tıklamanıza izin vermiyor. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
İnsert tuşu ile hile arayüzünü açıp kapatabilirsiniz. Hile arayüzü açık olduğu için bir yere tıklamanıza izin vermiyor.