yaptım sorun yine aynı hile menüsü gelmiyorcsgo steamden dosyaları doğrulayıp öyle dener misin
Virüs programınızı kapatmanız gerekiyor eğer win10/8/8.1 kullanıyorsanız windows defender ayarlarının tamamını kapatın ve tekrar deneyinyaptım sorun yine aynı hile menüsü gelmiyor
memory hackers hile programını sil tekrar yükle. böyle de olmazsa büyük ihtimal hilede genel bi sorun vardıryaptım sorun yine aynı hile menüsü gelmiyor
Sildim hocam tekrar indirdimmemory hackers hile programını sil tekrar yükle. böyle de olmazsa büyük ihtimal hilede genel bi sorun vardır
Kapalı hocam pubg lite ta hile çalışıyorVirüs programınızı kapatmanız gerekiyor eğer win10/8/8.1 kullanıyorsanız windows defender ayarlarının tamamını kapatın ve tekrar deneyin
programı yönetici olarak çalıştırmayı dene birdeSildim hocam tekrar indirdim
yönetici olarak çalıştırdımprogramı yönetici olarak çalıştırmayı dene birde
mertcan7878'ın dediği gibi windows defender kapat
valla daha ne yapabilirim bilmiyorum belki sisteminde sorun vardır artık daha başka bir ihtimal kalmadıyönetici olarak çalıştırdım
defender kapalı
insert tuşu ile menü acılmıyor sorun hala aynı devam ediyor
adblock kullanmıyorum pubg lite de hile kullanabiliyorum burda ki sorun nedir çözemedimvalla daha ne yapabilirim bilmiyorum belki sisteminde sorun vardır artık daha başka bir ihtimal kalmadı
Hilede genel bir sorun var o zaman ne diyeyim. Birkaç gün sonra tekrar dene...adblock kullanmıyorum pubg lite de hile kullanabiliyorum burda ki sorun nedir çözemedim
Denedi zaten kral az biraz okusaydın keşke mesajlarıgüvenlik duvarını kapatıp dene istersen