Cs:GO hile ile ilgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Öncelikle Bu Eski Csgo hack cmd li olanı paylaşmak yasakmı? Serbestse Çok İsteyen Var Paylaşalım.
Yasaksa Neden Yasak Özelden Yazabilirmisiniz?
Bu Arada İstenmesenin Sebebi Bu Yeni Hile Hiç Çalışmıyor Ya Ban Atıyor Ya Sorun Çıkartıyor Eski Hile İse Oto Güncelleniyor Hep Sorun Yok Hiç Ban Atmıyor Rekabetçide Veya Ölüm Maçında Aim Hackı Açmadıkçada Ban Atmıyor Bizzat Denedim. O Hileylede Şuan Hesabın 4-5. Ayı Steam Linkini Verirdim Ama Herkes Hücum Eder Diğe Vermiyorum.

CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM...
Not:Ben Paylaşabilirim...(BENDE VAR ZATEN ESKİLERİ TUTMAK İŞE YARIYOR :D)

DΣПIZ ΚIŁIC
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Öncelikle Bu Eski Csgo hack cmd li olanı paylaşmak yasakmı? Serbestse Çok İsteyen Var Paylaşalım.
Yasaksa Neden Yasak Özelden Yazabilirmisiniz?
Bu Arada İstenmesenin Sebebi Bu Yeni Hile Hiç Çalışmıyor Ya Ban Atıyor Ya Sorun Çıkartıyor Eski Hile İse Oto Güncelleniyor Hep Sorun Yok Hiç Ban Atmıyor Rekabetçide Veya Ölüm Maçında Aim Hackı Açmadıkçada Ban Atmıyor Bizzat Denedim. O Hileylede Şuan Hesabın 4-5. Ayı Steam Linkini Verirdim Ama Herkes Hücum Eder Diğe Vermiyorum.

CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM...
Not:Ben Paylaşabilirim...(BENDE VAR ZATEN ESKİLERİ TUTMAK İŞE YARIYOR :D)
Sitesi başka hileleri kabul etmiyor kendin yapmadığın sürece

Ultra Üye
10 HİZMET YILI
Kendi yapmamış bile olsan reklam ve para kazanmaya yönelik değilse onay sistemi yoksa yani atabilirsin

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Evet şuanda Cmd komutu olan hile ban atmıyor olabilir ama atma olasılığı da yüksek.CMD paylaşımını yapamazsınız çünkü hile başkasının üzerine.Hileyi yapan kişilere açıklama yapıldı.Ya kapatılacak ya da Loader'a uygun bir şekilde eklenecek.Anlayışınız için teşekkürler. #kilit

İyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...