Cs Go Hile kodlama ( Yardım )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
12
Sosyal
9 HİZMET YILI
Konuma hoşgeldiniz arkadaşlar.
Cs go da hile kodlamak istiyorum gerekli şeyler yüklü sadece öğretici gerekiyor tam anlamı ile öğreten video,Makale varsa atarmısınız benim bulduklarim hep yarım. İyi forumlar​

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Youtube de öğretici videoları var C# bilgin varsa her türlü o videoları izleyerek öğrenebilirsin

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Hile mantığı ramdeki verilerle oynamaktır ya da verileri okuyarak onlara göre yeni şeyler oluşturmak bu mantıktan yola çıkarsan yanlış olmaz ( cheat engine gibi programları kullanmanı tavsiye ederim başta Read-Write için )

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Hile mantığı ramdeki verilerle oynamaktır ya da verileri okuyarak onlara göre yeni şeyler oluşturmak bu mantıktan yola çıkarsan yanlış olmaz ( cheat engine gibi programları kullanmanı tavsiye ederim başta Read-Write için )
sadece read-write dan ibaret olsaydı şuan bu forumun tamamının kendine ait hilesi olurdu

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Dc varsa ver yardimci olmaya calisirim

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
csgo hile yaz zibilyon tane tutorial cikiyo ha singıl oyuna hile yapmisin ha csgo ya hic bi korumasi yok izi

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
csgo hile yaz zibilyon tane tutorial cikiyo ha singıl oyuna hile yapmisin ha csgo ya hic bi korumasi yok izi
Hileyi kodla hiç değiştirmeden tekrar visual studiodan derlemeden aynı exeyi 100 kişiye ver herkes kullansın bak bakalım koruması var mı yok mu?

Ona bakıcak olursan battleeye yi falan da imzalı bir driver ile sadece read write kullanarak korumasız gibi aşabiliyosun.
Post automatically merged:

E6EDA5C7-E140-4A68-9F9F-902AC64E68A5.jpeg

Salak saçma processhacker yöntemlerine gerek yok hala güncel çalışan bypass (bana ait). Bunu yok öyle değil diyicek arkadaşlara hediye ediyorum. Bunu yaparak ce ile ptr buluyoruz sonda kernelmode vuln imzalı driver ile read & write. Şimdi doğru düzgün konuşalım.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
@NightyFox boş yapma csgo bu kör bile koklayarak hile yazabilir ayrıca neden 100 kişi kullansın private hile kendisi yazıcak paylaşıcam demedi saçma salak dedin processhacker bypass yapalım diye icat edilmedi reversede lazım oluyor bide unknownc den çaldıgın bypassı napim küfür etseydin daha iyidi bi ara gelde driver yazmayı gösterim

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
@NightyFox boş yapma csgo bu kör bile koklayarak hile yazabilir ayrıca neden 100 kişi kullansın private hile kendisi yazıcak paylaşıcam demedi saçma salak dedin processhacker bypass yapalım diye icat edilmedi reversede lazım oluyor bide unknownc den çaldıgın bypassı napim küfür etseydin daha iyidi bi ara gelde driver yazmayı gösterim
Uc den mi çalmışım. Bypass ı 3 kişinin önünde ekran paylaşımında 0 dan yazdım: @NightStar @SiyahS4ncak @#Eq1NoX

Bana mı driver yazmayı öğreticen :d ? Haftada bir vuln driver imzalıyoruz olm di mi @SiyahS4ncak neyse. Ve evet processhacker bypassları salak saçmadır ve 15dk idare edersin aynısı PCHunter saçmalığı için de geçerli. Processhackerin driveri blacklist e girmesin diye dua etmeye devam. Üstüne üslük burda sana hitafen yazdığım kısım düz read / write olayıydı. Gerisini üstüne alınan sensin. Neyse konuyu kapatalım uc deki bypass hatırladığım kadarıyla patchlenmiş idi bunu da belirteyim.

Bu arada da aynı yöntemi manual olarak yaparken video çekmiştim yöntem pachlenmesin diye video gizlide ileride patchlenirse videoyu da açarım.
4496D39B-EF60-49BB-AA95-7A4CBEE5DE49.jpeg

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Yanlis diyor dc grubu acip özelden link atarmsin

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
dostuuum wolftüam mantığı ile yapabilirsin(biraz değiştirmeyle) yada VAHMemory(vamemory :( ) ile yapabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Dikkat çekmeni istediğim bir konu var. Hile yazmak kolay her türlü yazarsın fakat güncel pointerler vs. yani oyundan alacağın adresleri güncel tutman ve hilenin korumasını sağlaman daha önemli aklında bulunsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...