Cs Go hilesi ile Vanguard hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar şimdi ben cs go da hile kullanıcam ama arkada biliyorsunuz valorantın vanguardı hep açık kapatırsak sürekli bilgisayarı reslemek gerekiyor cs godaki hileyi valorant tehdit olarak algılayıp banlama ihtimali varmı cevaplarınız için teşekkürler şimdiden

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Yok kanka ben kullanıyorum cs hilesi valoda oynuyorum bir sey olmuyor bende

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ben banlandım arkada açık kalmış hilenin launcherı valorant oynuyodum anında ban yedim ama cs go hilesiyle alakalı programları kapatıp valorantı açarsan problem olacağını düşünmüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Ben banlandım arkada açık kalmış hilenin launcherı valorant oynuyodum anında ban yedim ama cs go hilesiyle alakalı programları kapatıp valorantı açarsan problem olacağını düşünmüyorum.
Kimisi banlandım diyo kimisi açık kalsın birşey olmaz diyo arada kaldım

Ben Yenilmemeyi Temsil Ederim
Seçkin Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar şimdi ben cs go da hile kullanıcam ama arkada biliyorsunuz valorantın vanguardı hep açık kapatırsak sürekli bilgisayarı reslemek gerekiyor cs godaki hileyi valorant tehdit olarak algılayıp banlama ihtimali varmı cevaplarınız için teşekkürler şimdiden
hocam vanguardı hack açmadan önce kapat en iyisi.

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
hile kullanırken titiz olun olm loglari adam akilli temizleyin usengeclik yapip sonra niye ban yedim demeyin

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
bende bir sıkıntı olmadı kanka

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
ben kullaniyorum bir sıkıntı olmadi

Üye
3 HİZMET YILI
arkadaslar su an cs go da hangı hıle aktıf lınk atabılır mısınız

ONLY THE DEAD SEE
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Yok kanka bisey olmuyor ama exit atmakta fayda var

Çik çik CİCİK
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Hayır herhan gibi bir tehdit oluşturmaz dostm cs go da 700 saat hile kullandım ve vanguardı kapattıgımı hatırlamıyorum d.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
hiç bişe olmaz kanka 4 yıldır rusları mevlana ile ağlatıyorum 15. owerwatch yiyişim 60. vac yiyişim hiçbişey olmaz :)))))

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kapatman akıllıca olur ekran kartına ban attarsa tam emin değilim 3 ay yada üstünde süre ban atıyo olması lazım boşu boşuna hiçbir hesaptan giremezsin

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Riske etmemeni tavsiye ederim vanguard sürekli olarak bilgisayarını denetliyor o denetlemede hilelerin yazılımlarında benzerlik çıkarsa kodlarda yani ban yeme riskin var yani bilgisayarı yeniden başlatmaya değer :)

say my name
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
kanka ben hile olark ez:csgo yada ezglobal kullanıyorum vangurad açık olmasına rağmen hiç ban yemedim hem cs:godan hemde valorant tan ban yemedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...