Yardımcı Olduysa Ne Mutlu...Yararlı
Rica Ederim.her el kullanmıyorum ama faydalı tesekkurler
Teşekkürler Hocam.XCSGo kullananlar için AimTime ''1'' FoV ''5'' ve tuş atamanız yararınıza olur (Key bind) ''On key press seçeneği enable olmalı''
Main: Makinalı silahlar (Hafif-Ağır) Recoil+Silent - Enable
Pistol: Tabancalar Recoil - Enable * Silent - Disable
Sniper: Adı üstünde scout ve awp / Recoil - Enable * Silent - Disable
Rica ederim bilmeyen insanlara yardımcı olması güzel birşey. Daha fazla konu hakkında yardım isteyen olursa özel mesaj atabilirler. WH-AİMTeşekkürler Hocam.
İyisin İyi Giderin Var
Zaten Öyle Yazdım..Bence topluluk sunucularında kulansak bişi olmaz
-Yoldaş Haritalarında nasılsa ow ye düşmüyoruz diyenler vs varsa öyle bir şey söz konusu değil.Eskiden ow yoktu oyüzden herkes açıyodu ama yeni güncellemeyle geldiÖncelikle İyi günler konuya dalalım(Bu Bilgiler her gün foruma csde şurda hile açsam ban yermiyim vs gibi konuları azaltmak için açılmıştır.)
-Yoldaş Haritalarında nasılsa ow ye düşmüyoruz diyenler vs varsa öyle bir şey söz konusu değil.
-Top. sunucularında hile detected olmadığı sürece hileyi açarsanız sıkıntı olmaz.
-Rekabetçide belli etmeden açabilirsiniz sıkıntı olmaz.
-Hileyle rek falan girmeden veya oyuna girmeden önce siteyi kontrol edin hile detected mı diye detected ise hileye bulaşmayın.
-HvH yi rekabetçide falan denemeyin muhtemelen ban yersiniz.
-wh kullananlar varsa duvara bakmasın ow ye düşerseniz ban yersiniz
-bhop kullanmanızı önermem ow de belli olur
-aimi fazla abartmayın çok abarttığınızı düşünürseniz aimi kapatın ve 3-4 round öyle idare edin.
----BOŞ BİLGİLERDE OLMUŞ OLABİLİR ARALARINDA FAKAT KENDİM NELERE DİKKAT ETTİYSEM ONLARI YAZDIM. İYİ OYUNLAR...
Topluluk sunucularında belli edecek şekilde dalga geçercesine kullanırsan 20 kişi içerisinden 5 yada 6 kişi raporladığı zaman sistem otomatik olarak kontrol edıyor eğer hileyi detected ederse direk VAC yiyorsun. Edemezse sunucudan atılıyorsun.Bence topluluk sunucularında kulansak bişi olmaz
Hacı Zaten Dediğim Gibi Hile Detected değilse birşey olmaz. dediğin gibi max sv den atılırsın... He Benn 10 kişilik sv de mevlana açan da gördüm ama ...Topluluk sunucularında belli edecek şekilde dalga geçercesine kullanırsan 20 kişi içerisinden 5 yada 6 kişi raporladığı zaman sistem otomatik olarak kontrol edıyor eğer hileyi detected ederse direk VAC yiyorsun. Edemezse sunucudan atılıyorsun.
Evet.-Yoldaş Haritalarında nasılsa ow ye düşmüyoruz diyenler vs varsa öyle bir şey söz konusu değil.Eskiden ow yoktu oyüzden herkes açıyodu ama yeni güncellemeyle geldi
Hileyle Oynamıyorumda Arada EğlencesineŞuan deli gibi millet hilenin güncellenmesini bekliyorÇoğumuzun oynayası bile gelmiyor ^^
Geçmiş Olsunbu hilelerden 2 kere ban yemiş biri olarak yararlı bilgiler saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?