5 Ocak 2020 #1 umutcn47 Onaylı Üye Katılım 25 Kas 2018 Mesajlar 58 Tepki puanı 3 Ödüller 7 Yaş 25 7 HİZMET YILI CS:GO da hile kullanırken maçlara girince , oyun çöküyor ve hiçbir hata vb. yazmıyor . Bu sorunu düzeltmek için ne yapabilirim ????
CS:GO da hile kullanırken maçlara girince , oyun çöküyor ve hiçbir hata vb. yazmıyor . Bu sorunu düzeltmek için ne yapabilirim ????
Çözüm P P PusherRuling 5 Ocak 2020 kullandıgın hileni offsetsleri fix hileyi aç ozellık acmadan oyuna gır sonra tek tek aç hangı ozellıgı acınca oyun kapanıyosa o ozellık fıx demektir
kullandıgın hileni offsetsleri fix hileyi aç ozellık acmadan oyuna gır sonra tek tek aç hangı ozellıgı acınca oyun kapanıyosa o ozellık fıx demektir
5 Ocak 2020 Yasaklandı #2 PusherRuling P Banlı Üye Katılım 1 Ağu 2019 Mesajlar 425 Çözümler 1 Tepki puanı 76 Yaş 25 6 HİZMET YILI kullandıgın hileni offsetsleri fix hileyi aç ozellık acmadan oyuna gır sonra tek tek aç hangı ozellıgı acınca oyun kapanıyosa o ozellık fıx demektir Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
kullandıgın hileni offsetsleri fix hileyi aç ozellık acmadan oyuna gır sonra tek tek aç hangı ozellıgı acınca oyun kapanıyosa o ozellık fıx demektir
5 Ocak 2020 Konuyu başlatan #3 umutcn47 Onaylı Üye Katılım 25 Kas 2018 Mesajlar 58 Tepki puanı 3 Ödüller 7 Yaş 25 7 HİZMET YILI pusherruling aga ben hileyi enjekte ettikten hemen sonra çöküyor hiçbir şeyi açmadan Oyla 0 Olumsuz oyla
5 Ocak 2020 Yasaklandı #4 PusherRuling P Banlı Üye Katılım 1 Ağu 2019 Mesajlar 425 Çözümler 1 Tepki puanı 76 Yaş 25 6 HİZMET YILI umutcn47' Alıntı: pusherruling aga ben hileyi enjekte ettikten hemen sonra çöküyor hiçbir şeyi açmadan Genişletmek için tıklayın ... ozaman dll kökten fixlenmiş başka hile dene Oyla 0 Olumsuz oyla
umutcn47' Alıntı: pusherruling aga ben hileyi enjekte ettikten hemen sonra çöküyor hiçbir şeyi açmadan Genişletmek için tıklayın ... ozaman dll kökten fixlenmiş başka hile dene