22 Ara 2020 #1 Strqfed S Üye Katılım 1 Kas 2018 Mesajlar 17 Tepki puanı 4 Ödüller 4 7 HİZMET YILI Merhaba arkadaşlar benim elimde bir hile sourcesi var ben bu sourcedeki menudeki arka plan resmini ve sol üstte bir logo var bunları kendime göre ayarlamak istiyorum. Nasıl Yapabilirim Yazarmısınız Resimler -------------------------------- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap -------------------------------- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap -------------------------------- Konuyu yanlış yere açmamışımdır umarım.
Merhaba arkadaşlar benim elimde bir hile sourcesi var ben bu sourcedeki menudeki arka plan resmini ve sol üstte bir logo var bunları kendime göre ayarlamak istiyorum. Nasıl Yapabilirim Yazarmısınız Resimler -------------------------------- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap -------------------------------- Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap -------------------------------- Konuyu yanlış yere açmamışımdır umarım.
22 Ara 2020 #2 RescoVery Süper Üye Katılım 21 Ocak 2017 Mesajlar 813 Çözümler 4 Tepki puanı 206 Ödüller 10 9 HİZMET YILI sourcede bunların png si olması lazım kendi png ni atıp orjinalinin ismiyle değiştirsen olabilir.
22 Ara 2020 #3 avent67 A Üye Katılım 29 Kas 2016 Mesajlar 40 Tepki puanı 1 Ödüller 5 9 HİZMET YILI logo değiştirme nasıl oluyor?
22 Ara 2020 Yasaklandı #4 gonna will space G Banlı Üye Katılım 2 Ara 2020 Mesajlar 128 Çözümler 1 Tepki puanı 44 5 HİZMET YILI THT'nin icon changer programı var göz at ona kaynağını derle ondan sonra iconu öyle değiştirebilrsin
22 Ara 2020 #5 nonofthem N Üye Katılım 4 Haz 2020 Mesajlar 6 Tepki puanı 0 Ödüller 2 Yaş 45 6 HİZMET YILI Logo değiştirme derken biraz açarmısınız konuyu ?
23 Ara 2020 Konuyu başlatan #6 Strqfed S Üye Katılım 1 Kas 2018 Mesajlar 17 Tepki puanı 4 Ödüller 4 7 HİZMET YILI nonofthem' Alıntı: Logo değiştirme derken biraz açarmısınız konuyu ? Genişletmek için tıklayın ... Hile menüsündeki resimler var onları değiştirmeyi sordum.
nonofthem' Alıntı: Logo değiştirme derken biraz açarmısınız konuyu ? Genişletmek için tıklayın ... Hile menüsündeki resimler var onları değiştirmeyi sordum.
24 Ara 2020 Yasaklandı #7 gonna will space G Banlı Üye Katılım 2 Ara 2020 Mesajlar 128 Çözümler 1 Tepki puanı 44 5 HİZMET YILI Strqfed' Alıntı: Hile menüsündeki resimler var onları değiştirmeyi sordum. Genişletmek için tıklayın ... Imgui mi ney işte konuyu biraz daha aç sadece program iconu mu?
Strqfed' Alıntı: Hile menüsündeki resimler var onları değiştirmeyi sordum. Genişletmek için tıklayın ... Imgui mi ney işte konuyu biraz daha aç sadece program iconu mu?
29 Ara 2020 Yasaklandı #8 YabancıYaban Y Banlı Üye Katılım 21 Eyl 2020 Mesajlar 151 Çözümler 2 Tepki puanı 4 Yaş 36 5 HİZMET YILI evet oda olabilir knka