C++ CS:GO Hile kodlama. Bölüm 2: Ilk özelliklerimiz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Herkese selam, bugün CS:GO hile kodlama serimize kaldığımız yerden tam gaz devam ediyoruz! Bugün 3 tane özellik işlicez: Auto pistol, no flash, third person mode.
Hiç vakit kaybetmeden başlayalım!

No flash: İlk bundan başlayalım dedim, en kolayı olduğu için aradan çıkaralım istedim.
No flash yapmak için gereken imzalar/offsetler;

- m_flFlashMaxAlpha imzası

İlk olarak kendi oyuncumuza erişmemiz lazım. Kendimize erişmek için client adresi ile dwLocalPlayer imzasını birleştiriyoruz.

Kod:
C++:
int LocPlayerBase = rpm<int>(client + signatures::dwLocalPlayer);

Eveet, artık kendi oyuncumuza eriştik. Şimdi geldik flash'ı silmeye. Flashı silmek için m_flFlashMaxAlpha imzası ile LocalPlayer'ı birleştiriyoruz.

Kod:

C++:
int LocPlayerBase = rpm<int>(client + signatures::dwLocalPlayer);

wpm<float>(0.0f, LocPlayerBase + netvars::m_flFlashMaxAlpha)

//Daha legit olması için 0 yerine 100 filanda yapabilirsiniz.

İsterseniz tuşa atayarakta yapabilirsiniz! GetAsyncKey fonksiyonunu kullanarak.

Evet, artık flash yok! Şimdi geldik third person mode'a...

TPM: Bu da çok basit, hemen başlayalım!

TPM yapmak için gereken imzalar/offsetler;
- m_iObserverMode

Yine oyuncumuza erişiyoruz ve onun üzerinden yazıyoruz...

Kod:

C++:
if (GetAsyncKeyState(86)) //Ben kullanmak için V Tuşunu kullandım. Internetten istediğiniz tuşun ascii kodu ile değiştirebilirsiniz
            {
                wpm<int>(1, LocPlayerBase + netvars::m_iObserverMode); //Bir sürü TPM modu var. Hatıralayamıyorum ama 1'den başka sayılarda oluyordu.
            }
            else
            {
                wpm<int>(0, LocPlayerBase + netvars::m_iObserverMode);
            }

Auto pistol: Eveet geldik en uzun sürecek olanına. Normalde çok kısa bir kod ile yapabilir ancak o şekilde yaparsak ciddi fps düşüşleri yaşarız ve ayrıca ak47 gibi hali hazırda otomatik silahlarda sıkmakta sıkıntı yaşarız. Bu yüzden elimizdeki silahın ID sini alacağız.

Auto pistol yapmak için gereken imzalar/offsetler;
- m_hMyWeapons
- dwEntityList
- m_iItemDefinitionIndex

İlk olarak for dögüsü açacağız ve elimizdeki silahı alacağız.

Kod:

C++:
for (int i = 0; i < 8; i++)
            {
                DWORD currentWeapon = rpm<DWORD>(LocPlayerBase + netvars::m_hMyWeapons + i * 0x4) & 0xfff;
                currentWeapon = rpm<DWORD>(client + signatures::dwEntityList + (currentWeapon - 1) * 0x10);
            }

Evet elimizdeki silaha ulaştık. Ancak bu bizim işimize şuanlık yaramıyacak. O yüzden o silahın ID'sini almamız lazım. Çok basit, alacağımız adres short tipinde olduğu için short tipinde şeklinde okuyoruz. currentWeapon adresi ile m_iItemDefinitionIndex imzasını birleştirince silahın ID'sine ulaşmış oluyoruz.

Kod:

C++:
short weaponID = rpm<short>(currentWeapon + netvars::m_iItemDefinitionIndex); //Elimizdeki silahın ID'sini aldık
                if (GetAsyncKeyState(VK_LBUTTON)) //Ben mouse'un sol tuşuna basılı tutulunca aktif olmasını istiyorum. Siz arzu ederseniz değiştirebilirsiniz.
                {
                    if (weaponID == 1 || weaponID == 2 || weaponID == 30 || weaponID == 3 || weaponID == 4 || weaponID == 36 || weaponID == 32 || weaponID == 61) //Revolver ve CZ75 hariç bütün silahların ID'leri bunlar. Kaynak olarak tf2b sitesinden baktım. Orada bütün itemlerin ID'leri yazmakta. Düzenlemek isterseniz ordan bakarak ID'leri değiştirebilirsiniz.
                    {
                        wpm<BYTE>(5, client + signatures::dwForceAttack);
                        Sleep(3);
                        wpm<BYTE>(4, client + signatures::dwForceAttack);
                    }
                }

Ve eveet bügünlük bu kadar olsun. Yarın Trigger bot yapımını işleyeceğim. Herkese iyi akşamlar!

İlk bölüm: https://memoryhackers.org/konular/c-cs-go-hile-kodlama-bolum-1-hazirlik.196881/

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dostum bu gerçekten çok yararlı bir konu olmuş, teşekkürler.

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Ya hocam ellerinize sağlık, uğraşlarınız için de teşekkürler, hocam bir gün yapmayı deneyeceğim abi çok fazla merakım var bu konular sayesinde :D, vaaah, vaah.

►ö乙Ꮆü尺ㄥüҜ◄
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Teşekkür Ederim İnşallah Açtığın Konu Dostlarımızın da İşine Yarar

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
3. konuyu merakla beklemekteyim, kendi hilemi yapıyorum. vuhu! :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
dediğim gibi açtığın konu gayet iyi güzel bilgilendirici fakat bu hile 15dk da fix yiycek bir şeydir deneyin konuya laf atmıyorum fakat yapmanız 15dk sürer oyun zevkiniz

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
eline sağlık güzel gidiyorsun takipteyim...

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
dediğim gibi açtığın konu gayet iyi güzel bilgilendirici fakat bu hile 15dk da fix yiycek bir şeydir deneyin konuya laf atmıyorum fakat yapmanız 15dk sürer oyun zevkiniz
Eğer güçlü bir koruma eklersek 1 yıl dayanır (offsetleri ve imzaları da güncel tutmak lazım).

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Başlangıç İçin Güzel Olmuş Beğendim Daha Kapsamlı Yapmanı Öneririm

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Dostum detayı detayına mükemmel bunu videolu olarak yayınlarsan pekişmiş olur teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...