Herkese selam, bugün CS:GO hile kodlama serimize kaldığımız yerden tam gaz devam ediyoruz! Bugün 3 tane özellik işlicez: Auto pistol, no flash, third person mode.
Hiç vakit kaybetmeden başlayalım!
No flash: İlk bundan başlayalım dedim, en kolayı olduğu için aradan çıkaralım istedim.
No flash yapmak için gereken imzalar/offsetler;
- m_flFlashMaxAlpha imzası
İlk olarak kendi oyuncumuza erişmemiz lazım. Kendimize erişmek için client adresi ile dwLocalPlayer imzasını birleştiriyoruz.
Kod:
Eveet, artık kendi oyuncumuza eriştik. Şimdi geldik flash'ı silmeye. Flashı silmek için m_flFlashMaxAlpha imzası ile LocalPlayer'ı birleştiriyoruz.
Kod:
İsterseniz tuşa atayarakta yapabilirsiniz! GetAsyncKey fonksiyonunu kullanarak.
Evet, artık flash yok! Şimdi geldik third person mode'a...
TPM: Bu da çok basit, hemen başlayalım!
TPM yapmak için gereken imzalar/offsetler;
- m_iObserverMode
Yine oyuncumuza erişiyoruz ve onun üzerinden yazıyoruz...
Kod:
Auto pistol: Eveet geldik en uzun sürecek olanına. Normalde çok kısa bir kod ile yapabilir ancak o şekilde yaparsak ciddi fps düşüşleri yaşarız ve ayrıca ak47 gibi hali hazırda otomatik silahlarda sıkmakta sıkıntı yaşarız. Bu yüzden elimizdeki silahın ID sini alacağız.
Auto pistol yapmak için gereken imzalar/offsetler;
- m_hMyWeapons
- dwEntityList
- m_iItemDefinitionIndex
İlk olarak for dögüsü açacağız ve elimizdeki silahı alacağız.
Kod:
Evet elimizdeki silaha ulaştık. Ancak bu bizim işimize şuanlık yaramıyacak. O yüzden o silahın ID'sini almamız lazım. Çok basit, alacağımız adres short tipinde olduğu için short tipinde şeklinde okuyoruz. currentWeapon adresi ile m_iItemDefinitionIndex imzasını birleştirince silahın ID'sine ulaşmış oluyoruz.
Kod:
Ve eveet bügünlük bu kadar olsun. Yarın Trigger bot yapımını işleyeceğim. Herkese iyi akşamlar!
İlk bölüm: https://memoryhackers.org/konular/c-cs-go-hile-kodlama-bolum-1-hazirlik.196881/
Hiç vakit kaybetmeden başlayalım!
No flash: İlk bundan başlayalım dedim, en kolayı olduğu için aradan çıkaralım istedim.
No flash yapmak için gereken imzalar/offsetler;
- m_flFlashMaxAlpha imzası
İlk olarak kendi oyuncumuza erişmemiz lazım. Kendimize erişmek için client adresi ile dwLocalPlayer imzasını birleştiriyoruz.
Kod:
C++:
int LocPlayerBase = rpm<int>(client + signatures::dwLocalPlayer);
Eveet, artık kendi oyuncumuza eriştik. Şimdi geldik flash'ı silmeye. Flashı silmek için m_flFlashMaxAlpha imzası ile LocalPlayer'ı birleştiriyoruz.
Kod:
C++:
int LocPlayerBase = rpm<int>(client + signatures::dwLocalPlayer);
wpm<float>(0.0f, LocPlayerBase + netvars::m_flFlashMaxAlpha)
//Daha legit olması için 0 yerine 100 filanda yapabilirsiniz.
İsterseniz tuşa atayarakta yapabilirsiniz! GetAsyncKey fonksiyonunu kullanarak.
Evet, artık flash yok! Şimdi geldik third person mode'a...
TPM: Bu da çok basit, hemen başlayalım!
TPM yapmak için gereken imzalar/offsetler;
- m_iObserverMode
Yine oyuncumuza erişiyoruz ve onun üzerinden yazıyoruz...
Kod:
C++:
if (GetAsyncKeyState(86)) //Ben kullanmak için V Tuşunu kullandım. Internetten istediğiniz tuşun ascii kodu ile değiştirebilirsiniz
{
wpm<int>(1, LocPlayerBase + netvars::m_iObserverMode); //Bir sürü TPM modu var. Hatıralayamıyorum ama 1'den başka sayılarda oluyordu.
}
else
{
wpm<int>(0, LocPlayerBase + netvars::m_iObserverMode);
}
Auto pistol: Eveet geldik en uzun sürecek olanına. Normalde çok kısa bir kod ile yapabilir ancak o şekilde yaparsak ciddi fps düşüşleri yaşarız ve ayrıca ak47 gibi hali hazırda otomatik silahlarda sıkmakta sıkıntı yaşarız. Bu yüzden elimizdeki silahın ID sini alacağız.
Auto pistol yapmak için gereken imzalar/offsetler;
- m_hMyWeapons
- dwEntityList
- m_iItemDefinitionIndex
İlk olarak for dögüsü açacağız ve elimizdeki silahı alacağız.
Kod:
C++:
for (int i = 0; i < 8; i++)
{
DWORD currentWeapon = rpm<DWORD>(LocPlayerBase + netvars::m_hMyWeapons + i * 0x4) & 0xfff;
currentWeapon = rpm<DWORD>(client + signatures::dwEntityList + (currentWeapon - 1) * 0x10);
}
Evet elimizdeki silaha ulaştık. Ancak bu bizim işimize şuanlık yaramıyacak. O yüzden o silahın ID'sini almamız lazım. Çok basit, alacağımız adres short tipinde olduğu için short tipinde şeklinde okuyoruz. currentWeapon adresi ile m_iItemDefinitionIndex imzasını birleştirince silahın ID'sine ulaşmış oluyoruz.
Kod:
C++:
short weaponID = rpm<short>(currentWeapon + netvars::m_iItemDefinitionIndex); //Elimizdeki silahın ID'sini aldık
if (GetAsyncKeyState(VK_LBUTTON)) //Ben mouse'un sol tuşuna basılı tutulunca aktif olmasını istiyorum. Siz arzu ederseniz değiştirebilirsiniz.
{
if (weaponID == 1 || weaponID == 2 || weaponID == 30 || weaponID == 3 || weaponID == 4 || weaponID == 36 || weaponID == 32 || weaponID == 61) //Revolver ve CZ75 hariç bütün silahların ID'leri bunlar. Kaynak olarak tf2b sitesinden baktım. Orada bütün itemlerin ID'leri yazmakta. Düzenlemek isterseniz ordan bakarak ID'leri değiştirebilirsiniz.
{
wpm<BYTE>(5, client + signatures::dwForceAttack);
Sleep(3);
wpm<BYTE>(4, client + signatures::dwForceAttack);
}
}
Ve eveet bügünlük bu kadar olsun. Yarın Trigger bot yapımını işleyeceğim. Herkese iyi akşamlar!
İlk bölüm: https://memoryhackers.org/konular/c-cs-go-hile-kodlama-bolum-1-hazirlik.196881/