CS:GO Hile yapmak için yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
Yazılım bilen biri değilim internetten bulduğum dedected olcak yerine kendim bir hile yazmak istiyorum yardımcı olabilecek varmı ragebot olmasada bir süre olabilir ama komple bir hile yazmak istiyorum en azından bir ezglobal tarzı hile seviyesinde hile yardım edebilecek hile yazmayı öğretecek yada bu konu hakkında nerden ders alabilirim vs bilen bir kişi destek olabilirmi dediğim gibi yazılım bilgim yok 0 temel şekilde öğreterek bana bunu öğretcek yada nerden öğreniceğimi paylaşacak biri lütfen yardım edebilir mi

Bob Marley Faruk#6007

YOK
Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bunun için bir daha konu açtın galiba forumda aynı şekilde 2. konuyu görüşüm yazılım bilgin olmadan biraz zor yaparsın yazılım öğrenmek için mi yapıyorsun yoksa oyunda kendine ait bir hilen olması için mi.

Üye
5 HİZMET YILI
maybe you should go for some video tutorials.. or you could ask our legitimate admins here just pm them.. but i think you should pay them too.. ^_^ :3

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kimse hayrına öğretmez. Yabancı videoları izleyip aynısını yapıcaksın.
Bence onları bile yapamayacaksın gibi.
İsteğin varsa bi yerden başlarsın.

Üye
4 HİZMET YILI
bunun için bir daha konu açtın galiba forumda aynı şekilde 2. konuyu görüşüm yazılım bilgin olmadan biraz zor yaparsın yazılım öğrenmek için mi yapıyorsun yoksa oyunda kendine ait bir hilen olması için mi.
konu kapandı kimse destek olamadığı için tekrar aynı başlıkta açtım amacım kendime ait hile bir hile yazmak eğer yeterli düzgün bir şey olursa belki internetten satışınıda yapmayı düşünebilirim ama desteğe ihtiyacım var
kimse hayrına öğretmez. Yabancı videoları izleyip aynısını yapıcaksın.
Bence onları bile yapamayacaksın gibi.
İsteğin varsa bi yerden başlarsın.
aynısını yapcak olsam bir .dll bulur ismini değiştirir kendimin gibi kullanırım amacım 0dan ezglobal seviyesi yada üstü bir yazılım yapabilmek
maybe you should go for some video tutorials.. or you could ask our legitimate admins here just pm them.. but i think you should pay them too.. ^_^ :3

what do you think how much do i have to pay ? ı cant want to look video ı want to do something from start

Üye
4 HİZMET YILI
yabancı kaynaklar var kendin araştırıp bulman lazım Türkçe araştırmaya kalkma bulursun

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
SDK dosyası ile yapılıyor veya source code lar var onlarada bakabilirsin pek bilgim yok ama.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bu konuda senın yararına olucak tek sey yazılım ogrenmen ve kendını geliştirmen

Üye
4 HİZMET YILI
Uzman Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Yazılım öğrenmen gerekir sonrasında yavaş yavaş kod yazarak devam etmelisin

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Yazılım bilgisi olmadan hile yapamazsın zor diyorlar ama direkt cevabı yapamazsın youtubedan nasıl yapılacağını gösteren şeyler ile zar zor yaparsın belki wh felan fakat ban yersin onun dışında ezglobal benzeri bi hile hiç yapamazsın ezglobal bile ne kadar kaliteli bir hile parayla satılıyor yani kod bilgisiyle

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
üst düzey bir bütcem yok ama bi şekilde halledebilirim az biraz

0 bilgisiz bi şekilde yazılım öğrenip ezglobal denk hatta üstü bir hile yapmam ne kadar süremi alır ?
“0 bilgisiz bir şekilde yazılım öğrenip ezglobal denk hatta üstü bir hile yapmam ne kadar süremi alır”

Bu senin Azmi’ne bağlı. Belki birkaç ay belki birkaç yıl.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
dostum yazılım bilmiyorsan hıc ugrasma al bi guvendıgın ban yedırmeyen hile kullan

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
üst düzey bir bütcem yok ama bi şekilde halledebilirim az biraz

0 bilgisiz bi şekilde yazılım öğrenip ezglobal denk hatta üstü bir hile yapmam ne kadar süremi alır
0 bılgısız bırsey yapamazssın bu ımkansız ama kucuk bılgılerle bırseyler basarabılırsın fakat senın ıcın kullanıslı olmaz en ıyısı bır yazılımcı bulup sadece bu konular kahhında ders alman

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
konu kapandı kimse destek olamadığı için tekrar aynı başlıkta açtım amacım kendime ait hile bir hile yazmak eğer yeterli düzgün bir şey olursa belki internetten satışınıda yapmayı düşünebilirim ama desteğe ihtiyacım var

aynısını yapcak olsam bir .dll bulur ismini değiştirir kendimin gibi kullanırım amacım 0dan ezglobal seviyesi yada üstü bir yazılım yapabilmek

what do you think how much do i have to pay ? ı cant want to look video ı want to do something from start
Kardeş, dll ismi değiştirmek demenden anlıyorum neden konuya cahil kaldığını.

Ben, örnek bir csgo hile videosundaki aynı kodları kendin yaz demek istemiştim. Dll ismi değiştirmek ne alaka ? Cringe :(

2- hileyi biz yapalım yardım edelim ,sen sat parasını ye ?
Ve bu oyun csgo birsürü bedava hile mevcut.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
I would say the first step is to cheat and the second to make it safe hahahahah

Üye
4 HİZMET YILI
Kardeş, dll ismi değiştirmek demenden anlıyorum neden konuya cahil kaldığını.

Ben, örnek bir csgo hile videosundaki aynı kodları kendin yaz demek istemiştim. Dll ismi değiştirmek ne alaka ? Cringe :(

2- hileyi biz yapalım yardım edelim ,sen sat parasını ye ?
Ve bu oyun csgo birsürü bedava hile mevcut.
ben hileyi biri yapsin demiyorum sadece kodlama ogretme konusunda yardim etmesini istemistim ve bunun icin bir miktarda para verebilirim zaten ustelik youtube videosundaki ayni kodu yazmam bana ne degistirecek adama derim bana direk yazdigin dll dosyasini ver ayni sey
0 bılgısız bırsey yapamazssın bu ımkansız ama kucuk bılgılerle bırseyler basarabılırsın fakat senın ıcın kullanıslı olmaz en ıyısı bır yazılımcı bulup sadece bu konular kahhında ders alman
tandigin biri vs varmi acaba
dostum yazılım bilmiyorsan hıc ugrasma al bi guvendıgın ban yedırmeyen hile kullan
gamesense disinda her hile ban yediriyor suanda yeni guncelleme ile aa'lar nerdeyse hep dedected oldu parali ucretsiz farkli farkli hilelerle oynadim 460 saat oynadigim hesabim ban yedi yeni actigim 3 saat sonra yedi ayni hile ve hepsi elbet dedected oluyor guvenilir hile yok yani
Yazılım bilgisi olmadan hile yapamazsın zor diyorlar ama direkt cevabı yapamazsın youtubedan nasıl yapılacağını gösteren şeyler ile zar zor yaparsın belki wh felan fakat ban yersin onun dışında ezglobal benzeri bi hile hiç yapamazsın ezglobal bile ne kadar kaliteli bir hile parayla satılıyor yani kod bilgisiyle
hile kullanmadigim zamanlar bir tanidigim vardi hile yaziyordu kendi kendine semirage bir hile yapmisti ve hile rbh - memesense gibi en iyi semirage hileler seviyesindeydi o zamanlar hile kullanmam ben diye istemedim suanda konusmuyoruz kendisi ile yapmasi ne kadar surdu sormadim hic ama surekli degistiriyordu bazen hileyi bozdugu hatali kodlamlar vs ekliyordu kendi yapiyordu onu biliyourum
haklı mlsf udemy gibi yerlerden bilgi alabilirsin para ile
farkli dersler buldum ama bu konu icin en uygun ders hangisi olur hic sizin tavsiye ettiginiz varmi acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...